Kiekko-Vantaa | Mestis

Olli Maansaari jatkaa Kiekko-Vantaassa

23.02.2022

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2022–23 kattavan jatkosopimuksen keskushyökkääjä Olli Maansaaren kanssa.

Luotettava kahden suunnan sentteri Olli Maansaari nähdään myös ensi kaudella lohinutussa. Maansaari on yksi sarjan parhaista alivoimapelaajista ja erinomainen joukkuepelaaja tulee olemaan myös ensi kaudella isossa roolissa Kiekko-Vantaan -joukkueessa.

– Olli on alivoimaspesialisti, sarjan kärkialoittajia, tunnollinen peluri kahteen suuntaan, analyyttinen peliä kohtaan ja todellinen joukkuejätkä viimeisen päälle. Hienoa päästä tekemään hommia Ollin kanssa myös ensi kaudella, Kiekko-Vantaan ensi kauden päävalmentaja Jani Manninen kertoo.

Maansaari on pelannut tällä kaudella Kiekko-Vantaassa 39 ottelua tehoilla 3+7. Valkeakoskella varttunut hyökkääjä on viihtynyt lohipaidassa erittäin hyvin.

– Kiva jatkaa täällä, sillä olen viihtynyt hyvin. Mietin, että jos pelaan, niin se on sitten täällä. Halli on hyvä, mukavia tyyppejä ympärillä ja laadukasta hokiarkea. Haluan ottaa seuraavan stepin uralla ja ulosmitata itseäni, pelata hyvää lätkää ja vähän pisteitä lisää. Täällä on ehdottomasti myös mahdollisuus aina menestyä, Olli Maansaari sanoo.

Maansaari on pelannut urallaan myös kaksi liigaottelua HPK:ssa. Sentteri oli voittamassa HPK:lle U20 Suomen mestaruutta keväällä 2017. Valkeakosken Kiekko-Ahmojen kasvatti voitti 2017 alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa.

Mestis