Kiekko-Vantaa | Mestis

Oletko jo varmistanut paikkasi juhlakaudelle? – kausikortit elokuun loppuun saakka 99 euroa

15.08.2019

Kiekko-Vantaan kausikortit kaudelle 2019–20 ovat nyt myynnissä. Mobiilikausikortin hankit vain 99 eurolla vielä elokuun loppuun saakka.

Kausikortilla näet Kiekko-Vantaan kaikki runkosarjan kotiottelut tuhansien tarinoiden Mestiksessä. Lohipaidoilla on 25-vuotisjuhlakaudelle mielenkiintoinen ja kilpailukykyinen joukkue, joka tulee antamaan illasta toiseen kaikkensa kaukalossa. Puheet on nyt puhuttu – nyt on tekojen aika.

Kausikortti on ottelua kohden ylivoimaisesti paras ja halvin tapa olla omiesi tukena viihdyttävän runkosarjan aikana.

Uuden mobiilikausikortin ostajana liityt samalla Lohiklubiin, jonka myötä saat kauden aikana monipuolisia etuja. Mobiilikausikortin 99 eurolla hankit täältä.

Kausikortilla näet myös Kiekko-Vantaan harjoitusottelut (ei Suomen Cupin pelejä, eikä pudotuspelejä).

Maksutavat mobiilikausikortin osalta: Mobilepay, verkkopankit (OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, S-Pankki, Danske Bank), OP Lasku, Visa, Visa Electron ja Mastercard.

KIEKKO-VANTAAN KAUSIKORTIT KAUDELLE 2019–2020

Mobiilikausikortti: hinta 99 euroa (31.8 saakka)

Hanki Kiekko-Vantaan kausikortti nyt kampanjahintaan. Näet kaikki Vantaan kiekkoylpeyden runkosarjan kotipelit parhailta paikoilta. Saat kausikortin kätevästi puhelimeesi ja pääset kokemaan pelit numeroimattomilta paikoilta. Samalla liityt Lohiklubiin, joka takaa sinulle herkullisia tarjouksia läpi kauden.

HUOM: Kausikortin hinta 1.9. alkaen 160 euroa

Perinteinen kausikortti: hinta 190 euroa

Näe ja koe Kiekko-Vantaan runkosarjan kotipelit omalta numeroidulta paikaltasi läpi kauden. Perinteisen kausikortin ostaminen tapahtuu sähköpostilla ([email protected]) tai paikan päällä seuran toimistolla (Trio Areenan alakerrassa).

Ruutanoiden kausikortti: hinta 99 euroa

Kiekko-Vantaan faniryhmä Ruutanoiden jäsenille tarkoitettu kausikortti pitää sisällään monipuolisia etuja ja kattaa kaikki mahdolliset kotipelit.

Numeroimattomille paikoille Ruutanoiden kausikortti maksaa 150 euroa. Alle 16-vuotiaiden kausikortti fanikatsomoon 60 euroa. Tsekkaa Ruutanoiden edut täältä.

Mestis