Kiekko-Vantaa | Mestis

Niko Lottaselle Mestis-debyytti – katso kokoonpano

02.02.2019

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään viimeisessä ottelussa ennen helmikuun maajoukkuetaukoa vieraskaukalossa Iisalmen Peli-Karhut. Kiekko tippuu jäähän klo 17.

Pudotuspelipaikasta taisteleva Kiekko-Vantaa on sarjassa kahdeksantena. Jokainen piste ja ottelu on nyt erittäin tärkeä.

Valmentajavaihdoksen jälkeen Kiekko-Vantaa on voittanut molemmat ottelunsa. Perjantaina kaatui vieraskiertueen avausottelussa Jokipojat maalein 5–4 jatkoajan jälkeen.

IPK on sarjassa toiseksi viimeisenä, mutta valmentajavaihdoksen jälkeen se on petrannut peliään huomattavasti.

Kiekko-Vantaa on voittanut kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista. Mestis-historiassa voitot ovat lohipaidoille keskinäisitä otteluista 7–3.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee kaksi muutosta. Tolppien välissä torjuntavastuun ottaa veskarilupaus Waltteri Ignatjew. Hyökkäykseen pelirangaistuksen perjantaina saaneen Henri Tammisen paikalle kolmosketjuun tulee Mestis-debyyttinsä tekevä Kiekko-Vantaan A-nuorten paras pistemies Niko Lottanen.

Täksi kaudeksi Kiekko-Vantaan riveihin siirtynyt Lottanen voitti Nuorten Mestiksen alkusarjan maalipörssin ja oli pistepörssin kuudes. Nuorten SM-liigassa taitava hyökkääjä on iskenyt Muikuille 10 ottelussa tehot 4+6.

IPK–Kiekko-Vantaa tänään klo 17 Iisalmen jäähallissa.

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro-Pekka Saarelainen–81 Joona Monto–29 Joona Harjama

43 Jussi Pelto-Arvo–13 Erik Embrich–67 Joel Sund

26 Jesse Niemi–3 Pekka Niemimaa–4 Niko Lottanen

86 Roope Niskanen–27 Alex Levänen–25 Antton Mönkäre

 

22 Tyko Karjalainen–53 Nico Nurmikanta

55 Alex Lindroos–63 Roope Reini

72 Jere Kiviniemi–58 Emil Leppänen

2 Joel Pyykkönen

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Eetu Mäkiniemi)

Mestis