Kiekko-Vantaa | Mestis

Mustonen hyökkäykseen, Mäkiniemi maalille – katso kokoonpano huipputärkeään iltaan

08.03.2019

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla Iisalmen Peli-Karhut. Panosta riittää, sillä molemmat joukkueet hamuavat vielä pudotuspeleihin. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30.

Kiekko-Vantaa on sarjassa yhdeksäntenä. Matkaa pudotuspeliviivaan on kolme pistettä, kun runkosarjaa on jäljellä kolmen ottelun verran.

Julius Rantaeskolan edustama IPK on sarjassa kymmenentenä. Neljän ottelun voittoputkessa Vantaalle saapuva karhukopla on kuuden pisteen päässä pudotuspeliviivasta.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee muutoksia. Tolppien välissä torjuntavastuun ottaa 19-vuotias Carolina Hurricanesin varaama veskarilupaus Eetu Mäkiniemi.

Puolustuksessa Roope Reini jää sivuun sairastumisen takia. Sen sijaan Mikko Kumin nousee seiskapakin paikalta Alex Lindroosin pariksi.

Hyökkäyksessä Jussi Pelto-Arvo palaa pelaavaan miehistöön nelosketjun laitaan ja Jokereiden A-nuorissa vahvan kauden pelannut Ville-Valtteri Mustonen tulee kolmosketjuun. Mustonen on pelannut tällä kaudella lohinutussa kuusi ottelua tehoilla 0+4. Samuli Sorsa aloittaa 13. hyökkääjänä.

Mestiksen pistepörssiä johtavan Miro-Pekka Saarelaisen, juonikkaan pelintekijän Joona Monton ja ensi kaudellakin lohipaidassa pelaavan Joel Sundin muodostama alkukauden tehonyrkki on jälleen kasassa.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Eetu Torpström, Tyko Karjalainen, Antton Mönkäre, Riku Tiainen ja Erik Embrich. Huilivuorossa on armeijaa suorittava Joona Puhakka.

Kiekko-Vantaa–IPK tänään klo 18.30 Trio Areenalla. Edullisemmat ennakkoliput hanki täältä.

HUOM: Naistenpäivän kunniaksi hallilla kaikille naisille ilmainen kahvitarjoilu klo 17.30–18.30.

HUOM: Illan ottelua ei näy Elisa Viihde Sportin lineaarikanavilla, vaan ainoastaan netissä. Otteluun pääset tästä.

Kiekko-Vantaa tänään:

67 Joel Sund–81 Joona Monto–8 Miro-Pekka Saarelainen

91 Aleksi Halme–29 Joona Harjama–46 Henri Tamminen

20 Ville-Valtteri Mustonen–3 Pekka Niemimaa–86 Roope Niskanen

43 Jussi Pelto-Arvo–27 Alex Levänen–26 Jesse Niemi

23 Samuli Sorsa

 

28 Ilari Metsola–2 Joel Pyykkönen

72 Jere Kiviniemi–58 Emil Leppänen

55 Alex Lindroos–40 Mikko Kumin

 

30 Eetu Mäkiniemi (1 Waltteri Ignatjew)

Mestis