Kiekko-Vantaa | Mestis

Muikkujen voittoputki katkesi Nuorten SM-liigassa – Lukko rankaisi ylivoimalla

02.03.2019

Kiekko-Vantaan kolmen ottelun mittainen voittoputki Nuorten SM-liigassa katkesi lauantaina Trio Areenalla, kun Lukko haki täyden pistepotin Tikkurilasta maalein 1–4.

Kiekko-Vantaa ja Lukko kohtasivat lauantaina Nuorten SM-liigassa. Muikuilla oli revanssin paikka, sillä se hävisi ensimmäisen kohtaamisen Raumalla.

Kiekko-Vantaa ei päässyt kuitenkaan kotikaukalossa lähellekkään omaa parasta tasoaan. Muikut sortui jäähyilyyn ja Lukko rankaisi ylivoimilla.

– Tämä oli farssi. Ei me voida tässä vaiheessa kautta pelata näin. Todella hengetön ja turhautunut esitys, enkä tiedä miksi, Kiekko-Vantaan A-nuorten päävalmentaja Jani Manninen kertoi.

Muikkujen 1–0-johtomaalista toisessa erässä vastasi Samu Poutanen. Syöttöpisteet ylivoimaosumaan saalistivat Niko Lottanen ja Eetu Peltola.

Lukko iski peräti kolme ylivoimaosumaa ja viimeisen se löi tyhjään rysään. Raumalaisilta verkkoa heiluttivat SM-liigakaukaloistakin tuttu Jesse Ruotsi, Risto Saarinen ja kahdesti osunut Erkki Laiho.

Kiekko-Vantaa pelaa kauden viimeisen vierasottelunsa sunnuntaina sarjakärki JYPin vieraana.

– Tästä tappiosta huolimatta ei me voida tähän jäädä kiinni. Meillä on maailman paras jengi ja maailman parhaat pelaajat. Ei me voida sinne lähteä pyörimään ja hyörimään. Katse eteenpäin ja fokus täytyy pitää siinä hetkessä, Manninen sanoi.

Kiekko-Vantaa–Lukko 1–4 (0–0, 1–1, 0–3)

25.06 1–0 Samu Poutanen (Niko Lottanen, Eetu Peltola) YV

35.44 1–1 Jesse Ruotsi (Jesse Leppikoski, Vili Laitinen) YV

41.01 1–2 Erkki Laiho (Jolle Nikander) YV

53.00 1–3 Risto Saarinen (Erkki Laiho, Jani Kluuskeri) YV

59.03 1–4  Erkki Laiho (Jani Kluuskeri, Alex Mäkelä) TM

Torjunnat:

Mikko Holopainen, K-Vantaa 8+6+9=23

Alex Mäkelä, Lukko 4+12+4=20

Mestis