Kiekko-Vantaa | Mestis

Mitä miehelle on tapahtunut? – Viljami Wacklin niputtaa Peliitat -sarjan ja kääntää katseet tuleviin puolivälieriin

02.04.2021

Kiekko-Vantaan keskushyökkääjä Viljami Wacklin haastattelussa. 

Kiekko-Vantaa eteni suvereenisti otteluvoitoin 2–0 puolivälieriin pudotuspelien villi kortti -kierrokselta. Lohipaidat kaatoi tiistaina kotikaukalossa Peliitat maalein 6–2 ja torstaina se haki vieraista 3–1-voiton.

– Oli se kuitenkin varsin tiukka sarja ja Pelliitoilla oli omat saumansa, mutta saimme heidän flow´n tapettua hyvin. Puolustimme hyvin molemmissa peleissä ja teimme paikoista maalit ihan hyvällä prosentilla, Kiekko-Vantaan keskushyökkääjä Viljami Wacklin kertoo.

Wacklin oli tehnyt ennen runkosarjan viimeistä ottelua yhden maalin tällä kaudella. Nyt kokenut sentteri on heiluttanut verkkoa kolmessa ottelussa peräkkäin ja tehnyt niissä yhteensä viisi maalia. Mitä tälle miehelle on oikein tapahtunut? 

– Alkukaudesta oli hankalaa maalinteon kanssa, vaikka paikkoja olikin. Nyt on mennyt sisään ja nythän niillä on merkitystä. Mielummin tekee maaleja nyt kuin runkosarjassa, Wacklin sanoo.

Kiekko-Vantaa kohtaa tiistaina starttaavissa puolivällierissä runkosarjan kakkosen Joensuun Kiekko-Pojat.

– Lähdetään sillä omalla pelillä voittamaan, kun ollaan nyt pidempään pelattu hyvin. Uskon, että omalla tekemisellä ja puolustamisella me se kairataan, Wacklin tuumaa.

Mestis