Kiekko-Vantaa | Mestis

Mikael Saha vahvistamaan Kiekko-Vantaata

16.11.2021

KUVA: Shaun Duncan

Mikkelin Jukureiden hyökkääjä Mikael Saha liittyy Kiekko-Vantaaseen joulutaukoon saakka kestävällä lainasopimuksella.

Kiekko-Vantaan hyökkäys vahvistuu kovalla tekijällä ja mieluisalla paluumuuttajalla, kun yli 200 liigaottelua urallaan pelannut luotettava kahden suunnan sentteri Mikael Saha saapuu lohipaitaan joulutaukoon saakka kestävällä lainasopimuksella.

– Mikael on kokenut kahden suunnan sentteri ja tuo laatua meidän hyökkäykseen. Hän on tuttu pelaaja organisaatiolle jo entuudestaan. Hienoa, että saatiin Mikael lainalle Loheen, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo.

Saha on pelannut alkukaudella viidessä liigaottelussa Jukureiden miehistössä. Sentteri on kärsinyt loukkaantumisesta, mutta on nyt toipunut takaisin pelikuntoon.

Saha nähtiin Kiekko-Vantaassa kaudella 2019–20, jolloin monipuolinen keskushyökkääjä iski 30 ottelussa tehot 8+9=17.

– Mukava tulla Vantaalle ja ennen kaikkea päästä pelaamaan. Alkukausi on ollut itsellä haastava loukkaantumisten takia, mutta nyt mies on kunnossa ja nyt on tärkeä saada pelejä alle. Haluan auttaa Vantaalla joukkuetta voittamaan omalla panoksellani, Mikael Saha kertoo.

Saha pelaa lohipaidassa numerolla 29 ja hänet nähhdään tositoimissa jo heti huomenna, kun Kiekko-Vantaa kohtaa Trio Areenalla Peliitat. Hanki liput Sahan paluupeliin TÄÄLTÄ

 

Mestis