Kiekko-Vantaa | Mestis

Mestis näkyy Ruudussa ensi syksystä alkaen

14.03.2019

Jääkiekkoliitto ja Sanoma ovat sopineet Mestiksen kaikkien otteluiden esittämisestä Ruudussa ensi syksystä alkaen. Mestiksen puolella uusi yhteistyösopimus on otettu avosylin vastaan:

– Tämän kauden alussa linjasimme yhdeksi tärkeimmäksi tavoitteeksi lisätä Mestiksen näkyvyyttä usealla eri osa-alueella. Sosiaalisessa mediassa kehitysaskeleemme ovat olleet jo hyviä ja luonteva jatkumo tälle on ryhtyä tekemään yhteistyötä Suomen suurimman viihdetalon kanssa. Sanoma-konserni on ymmärtänyt heti ensimmäisistä neuvotteluista alkaen Mestiksen tärkeyden suomalaiselle jääkiekkoilulle”, kommentoi Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro.

– Mestiksessä pelataan Suomen viihdyttävintä lätkää ja haluamme tuoda sen helpommin saataville sekä entistä lähemmäksi kuluttajia. Tässä yhtälössä Sanoma on mielestämme erinomainen kumppani, Aro jatkaa.

Jääkiekkoliiton alaisista sarjoista Ruutuun ovat jo aikaisemmin siirtyneet Nuorten SM-Liiga, Naisten Liiga sekä Suomi-sarja kaikkine otteluineen. Myös B- ja C-juniorien loppusarjat ovat näkyneet Ruutu-palvelussa tästä keväästä lähtien.

– Mestis on hieno lisäys monipuoliseen jääkiekkokattaukseemme ja näemme, että tässä sarjassa on paljon kasvavaa potentiaalia. Sarjan urheilullisuus, viihdyttävyys ja etenkin paikallisuus istuvat erinomaisesti Ruudun kotimaiseen urheilutarjontaan, kertoo Nelonen Median urheilun vastaava tuottaja Tuomas Saarela.

Mestiksen ottelut näkyvät Ruutu+-tilaajille. Ruutu+ tarjoaa urheilun ystäville valtavan jääkiekkotarjonnan lisäksi myös Serie A:n, NBA:n, Salibandyliigan, Superpesiksen, Veikkausliigan sekä lentopallon Mestaruusliigan ottelut.

Mestis