Kiekko-Vantaa | Mestis

Mestiksen pistekunkku Miro-Pekka Saarelainen: "Joukkueena oli potentiaalia paljon parempaan"

21.03.2019

Mestiksen piste- ja maalipörssin runkosarjassa voittanut Miro-Pekka Saarelainen haastattelussa.

Kasvattajaseuraansa täksi kaudeksi palannut Miro-Pekka Saarelainen pelasi häikäisevän hienon kauden. Taiturimainen ja nopea laituri voitti Mestiksen piste- ja maalipörssin. Saarelainen takoi 50 ottelussa tehot 36+30=66 ja rikkoi seuran yhden kauden piste- sekä maaliennätykset. 

– Ihan hyvä maku jäi omasta kaudesta, vaikka viimeiset kymmenen peliä ei mennyt itseltä ihan nappiin. Sain täältä asioita, joita tulin henkilökohtaisella tasolla hakemaan. Koen, että kehityin pelaajana, Miro-Pekka Saarelainen kertoo.

Maalitykki lähti toistamaan Kiekko-Vantaan kanssa temppua, johon ylsi viime kaudella KeuPa HT:n kanssa – eli mestaruuden voittamista. Toisin kuitenkin kävi, sillä lohipaidat pullahtivat ulos pudotuspeleistä. 

– Tulokseen ei voi olla tyytyväinen. Joukkueena meillä oli potentiaalia paljon parempaan. Meillä oli 50 ottelua aikaa parantaa, mutta emme onnistuneet riittävän hyvin. Siellä oli monta peliä, jotka olisi pitänyt pystyä voittamaan, mutta ei sitten voitettukaan. Emme löytäneet tasaisuutta otteisiin, Saarelainen pohti. 

Katso Mestiksen runkosarjan piste- ja maalipörssin voittajan koko haastattelu yltä.

Mestis