Kiekko-Vantaa | Mestis

Mestikselle uusi koti – Suomen viihdyttävin lätkä siirtyy C Morelle

17.03.2021

C More ja sen sisältömoottori MTV ovat solmineet Mestiksen kanssa sopimuksen sarjan lähetysoikeuksista kausille 2021–2024. C More lähettää kaikki ottelut selostettuina suorina lähetyksinä.

Mestiksen näkyvyys sekä kiinnostavuus ovat nousseet viime kausina, ja uuden sopimuksen uskotaan vahvistavan edelleen tätä kasvua.

– Mestiksen kiinnostavuus on ollut jo useamman vuoden kasvussa ja on hienoa, että se on nyt myös huomattu laajemmin. Uskon, että tulevan yhteistyön kautta pystymme palvelemaan kuluttajiamme entistä paremmalla sisällöllä. C More vahvana jääkiekkotalona on meille paras kumppani edelleen kehittämään Suomen viihdyttävintä lätkää. Näinä poikkeuksellisina aikoina mediatalojen merkitys korostuu entisestään tässä viihdeteollisuuden alassa. Yhteistyöllä luomme myös uusia edellytyksiä seuroillemme kehittää toimintaansa, kommentoi Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro.

Myös C Morella odotetaan innolla Mestiksen saapumista; ensimmäiset pelit nähdään syksyllä 2021. C Moren tuhti tarjonta sisältää jo ennestään Liigan, jääkiekon MM-kisojen, CHL:n sekä Ruotsin SHL:n lähetysoikeudet.

– Upeaa, että Mestis on jatkossa osa C Moren jääkiekkokattausta. Tuomme yhdessä Suomen kovimmat jääkiekkosarjat, Mestiksen ja Liigan, saman katon alle – luvassa on upeita kiekkoviikkoja täynnä korkealaatuista, viihdyttävää kotimaista lätkää, hehkuttaa C Moren suoratoistopalvelun johtaja Saara Pekkonen.

Mestis