Kiekko-Vantaa | Mestis

Manninen ja Mäkinen päästetään irti – tällä miehistöllä vuoden viimeiseen koitokseen

30.12.2021

Kuva: Matti Nenonen / SJL

Kiekko-Vantaa ja Kiekko-Espoo iskevät yhteen tänään Metro Areenalla. Kiekko tippuu jäähän Tapiolan torstai-illassa klo 18.30. Ottelu pelataan ilman yleisöä.

Kiekko-Vantaa kaatoi keskiviikkona Kiekko-Espoon Trio Areenalla upean esityksen jälkeen maalein 5–1. Lohipaitojen maaleista vastasivat Kristjan Kombe (1+3), Roope Elimäki, Aapo Ahola, Joni Piipponen (1+2) ja Jesse Pietikäinen.

Kiekko-Vantaa lähtee illan otteluun neljän ottelun mittaisessa pisteputkessa ja niistä se on raapinut kolme voittoa. Matkaa lohipaidoilla pleijariviivaan on vain piste.

Suomen Cupin finaalissa esiintynyt Kiekko-Espoo on sarjassa viidentenä. Nimekäs ryhmä on pelannut viime aikoina alavireisesti. Tänään on odotettavissa ärsytetty espoolaisryhmä kaukalossa, joten lohipaitojen täytyy laittaa parasta pöytään ja olla heti alusta saakka valmiina kamppailemaan.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia: Atte Mäkinen palaa pelikiellostaan ja ottaa paikan Roope Elimäen sekä Tomi Purmolan rinnalla. Jaako Manninen palaa pakistoon tutulle paikalle Niko Mikkolan vierelle. 

Eilen suihkuun varsin kyseenalaisesti lentänyt Tommi Laakso ei saanut pelikieltoa, mutta on tänään lainasäännön takia huilivuorossa. Samasta syystä sivussa ovat Oliver Tuhkanen ja Niclas Tenhovuori.

Kiekko-Vantaan maalilla jatkaa Samuli Tervo.

Kiekko-Espoo–Kiekko-Vantaa tänään klo 18.30 Metro Areenalla.

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro-Pekka Saarelainen–81 Erik Embrich–75 Jaakko Kuusisto

12 Joni Piipponen–86 Kristjan Kombe–91 Jesse Pietikäinen

11 Atte Mäkinen–25 Roope Elimäki–22 Tomi Purmola

19 Santeri Aalto–20 Olli Maansaari–9 Joonas Rinnetmäki

 

2 Jaako Manninen–3 Niko Mikkola

77 Ernests Osenieks–44 Aapo Ahola

56 Joonas Pohjasmäki–50 Nikke Kettukangas

5 Eemeli Laine

 

70 Samuli Tervo (30 Sebastian Katajainen)

Mestis