Maalinteon tuska jatkui – KeuPa haki pisteet Vantaalta

08.10.2021

Kiekko-Vantaa koki perjantaina kuudennen perättäisen tappion, kun KeuPa HT haki täyden pistepotin 1–4-lukemin.

Kiekko-Vantaa ja KeuPa HT iskivät yhteen perjantaina Trio Areenalla. Lohipaidat petrasivat huomattavasti torstain esityksestä ja hallitsi kamppailua, mutta kaatui jälleen tehottomuuteen.

– Ilme oli ihan eri kuin eilen. Ei se kuitenkaan lämmitä kun turpaan tulee. Hyvästä ilmeestä ei pistesaraketta kartuta. Puolustuspään peli parani ja aktiivisuus karvauspelissä oli hyvää. Maalinteon kanssa meillä on lukko päällä ja kun on tullut kuusi peliä turpaan, niin ei se itseluottamus paras silloin ole ja se onnikin pitää ansaita, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoi taiston tauottua.

Avauserä oli tasainen, mutta myös maaliton. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa maalintekoon ja lohipaidoilla varsinkin muutama ihan huipputontti.

Toinen erä ei ollut Kiekko-Vantaalta missään nimessä huono pelillisesti, vaan se piti kiekkoa ja hallitsi peliä. Mutta kun et itse tee, niin kaveri tekee. KeuPa iski erässä kolmesti: Justus Mikkonen pamautti yläkulmaan 0–1 ja toimitti irtokiekon maalin edestä sisään 0–2-osumassa. Puolustaja Atro Leppänen iski puolestaan 0–3-maalin viivakudillaan vain viisi sekuntia ennen erän päättymistä.

Kolmannessakin erässä Kiekko-Vantaan hyvä ilme säilyi ja sillä oli useita hyviä paikkoja, mutta edes rouva fortuna ei ollut puolella.

Kiekko-Vantaa sai ansaitun kavennuksen lopulta ajassa 46.46, kun Jaako Manninen lähetti Atte Mäkisen läpiajoon ja tämä painoi limpun tarkasti sisään.

Kiekko-Vantaa haki lopussa kavennusta ilman maalivahtia, mutta ei saanut tulosta aikaiseksi. KeuPan Tommi Niskanen niittasi tyhjään rysään 1–4-numerot.

Kiekko-Vantaa on kuuden pelin jälkeen sarjassa viimeisenä. Lohipaitojen kauden alku on ollut seurahistorian huonoin Mestiksessä.

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu ensi viikon perjantaina RoKin vieraana.

Kiekko-Vantaa–KeuPa HT 1–4 (0–0, 0–3, 1–1)

27.50 0–1 Justus Mikkonen (Santeri Suistio, Eetu Pylkkänen)

35.55 0–2 Justus Mikkonen (Tommi Niskanen, Atro Leppänen)

39.55 0–3 Atro Leppänen (Jaakko Heikkinen, Sampo Paulaharju)

46.46 1–3 Atte Mäkinen (Jaako Manninen)

56.41 1–4 Tommi Niskanen (Justus Mikkonen, Matias Mustonen) TM