Kiekko-Vantaa | Mestis

Lohipaidat jahtaamaan puolivälieräpaikkaa – tsekkaa kokoonpano

07.09.2019

Kiekko-Vantaa matkustaa tänään Suomen Cupin otteluun Suomi-sarjajoukkue Forssan Palloseuran vieraaksi. Kiekko tippuu jäähän klo 17.30 ja panoksena on puolivälieräpaikka.

Kiekko-Vantaa aloitti Suomen Cupin keskiviikkona kaatamalla murskalukemin Suomi-sarjajoukkue HC Giantsin Trio Areenalla maalein 10–2. FPS puolestaan joutui eilen tiukille vieraskaukalossa HC Giantsia vastaan, mutta teki hurjan nousun ottelun lopussa ja voitti lopulta jatkoajalla 7–6. Lohipaidoille siis riittää illan ottelusta yksikin piste puolivälieräpaikan varmistamiseksi.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee pieniä viilauksia. Torjuntavastuun ottaa huikeita otteita harjoituskaudella esittänyt Aleksanteri Heiskanen. Puolustukseen tulee Emil Leppänen ja hyökkäykseen A-nuorten kapteeni Lauri Savela.

Loukkaantumisten ja sairastelujen takia sivussa ovat puolustaja Eetu Torpström sekä hyökkääjät Markus Lahtinen ja Oliver Kiljunen. Huilivuorossa ovat maalivahti Niku Halla-Aho ja puolustaja Jesse Holopainen.

Jokereiden KHL-joukkueen kokoonpanossa illan ottelussa on sentterilupaus Konsta Hirvonen. Jokereiden A-nuorten vahvuudessa jatkaa maalinälkäinen laitahyökkääjä Eetu Mäki.

Kiekko-Vantaa ja FPS ovat kohdanneet viimeksi kaksi vuotta sitten Suomen Cupissa. Silloin lohipaidat haki Forssasta 2–0-voiton.

FPS–Kiekko-Vantaa tänään klo 17.30 Forssan jäähallissa.

KIEKKO-VANTAA TÄNÄÄN:

41 Aleksanteri Heiskanen (1 Waltteri Ignatjew)

 

17 Erno Hopponen–42 Ville Rautiala

63 Roope Reini–13 Keni Karalahti

47 Miika Heiskari–6 Samuel Sikstus

58 Emil Leppänen

 

14 Joonas Niemelä–59 Mikael Saha–67 Joel Sund

92 Aleksi Halme–9 Harri Kainulainen–11 Julius Valtonen

21 Roope Niskanen–44 Samu Poutanen–25 Lauri Savela

20 Ville-Valtteri Mustonen–23 Jesse Niemi–26 Petteri Villanen

Mestis