Kiekko-Vantaa | Mestis

Kristjan Kombe valmiina isoon rooliin tulosyksikössä – ”Tavoite on vetää tosi hyvä kausi ja auttaa joukkuetta menestymään”

06.07.2021

Kristjan Komben hanskojen komennossa kiekko tottelee. Taitava ja röyhkeä hyökkääjä haluaa olla ensi kaudella sarjan parhaita pelaajia ja ponnistaa takaisin isompiin kaukaloihin.

– Minut on hommattu tänne isoon rooliin ja pisteitä odotan itseltä. Rooli tulee olemaan erilainen mitä HPK:n liigajoukkueessa ja se tekee hyvää kehitykselleni. Haluan vetää tosi hyvän kauden Mestiksessä ja auttaa joukkuetta menestymään, lohipaitaan HPK:n liigajoukkueesta saapunut Kristjan Kombe kertoo.

Keskushyökkääjänä sekä myös laidassa viihtyvä Kombe on nyt harjoitellut Kiekko-Vantaan mukana kuukauden verran.

– Meillä on hyvä porukka, kovaa on menty ja jengi on ottanut hyvin messiin. Täällä saa olla oma itsensä ja olen viihtynyt hyvin, Kombe sanoo.

Kombe jutteli ennen siirtoa toissa kaudella Kiekko-Vantaassa ihastuttaneen Harri ”Höylä” Kainulaisen kanssa.

– Höylän kanssa puhuimme Kiekko-Vantaasta ja hän kehui seuraa. Pelkkää positiivista sieltä tuli, Kombe valottaa.

Vahvana kiekon suojaajana erityisesti tunnettu Kombe pystyy juonikkuudellaan luomaan laatupaikkoja ketjukavereilleen, mutta myös viimeistelemään röyhkeydellään.

Junioreissa myös Viron nuorten maajoukkueissa pelannut ja HPK:ssa jääkiekko-opit saanut Kombe odottaa tulevaa kautta innolla.

– Mestiksestä ei ole niin paljon tietoa etukäteen sarjana, eikä ole tullut paljoa seurattua. Mestaruudesta lähdemme pelaamaan, Kombe kertoo.

Kombe pelaa Kiekko-Vantaassa Jokereiden kahden suunnan sopimuksella. KHL on Liigan ohella tulevaisuuden tavoite lupaavalle hyökkääjälle.

– En ole miettinyt KHL:ää sen enempää nyt, vaan olen keskittynyt kehittämään itseäni ja siihen, että pelaan Kiekko-Vantaassa hyvän kauden. Jos Jokereissa näyttöpaikan saa, niin se on tietenkin hieno juttu ja se on käytettävä, Kombe toteaa.

– Jos kolmen tai viiden vuoden päähän ajattelee, niin tavoitteet ovat korkealla ja kovat sarjat kuten Liiga ja KHL ovat tähtäimessä, Kombe sanoo.

Mestis