Kiekko-Vantaa | Mestis

Kristjan Kombe jatkaa Kiekko-Vantaassa

18.05.2022

Kuva: Shaun Duncan

Kristjan Komben peliesityksistä saadaan nauttia myös ensi kaudella Vantaalla.

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2022–23 kattavan sopimuksen Kristjan Komben kanssa. Taiturimaisen hyökkääjän pelaamista Vantaalla ovat olleet mukana mahdollistamassa yhteistyökumppanimme Konsulttiverkko sekä PKS-Kiinteistöturva ja Kiekko-Vantaan faniryhmä Ruutanat.

– Kristjan oli alusta saakka sellainen pelaaja kun joukkuetta lähdettiin rakentamaan mikä täällä haluttiin pitää. Kristjan tuo kärkiosaamista ja ratkaisuvoimaa hyökkäykseen. Hän on todella taitava ja juonikas pelaaja, hyvä ylivoimapelaaja ja luisteluvoimainen peluri. Uskon, että saamme ulosmitattua hänestä vielä enemmän mitä viime kaudella nähtiin ja pystymme auttamaan häntä uralla eteenpäin. Iso kiitos kaikille, jotka ovat mahdollistamassa Kristjanin pelaamista Vantaalla, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo.

Kombe pelasi viime kaudella Jokerit -sopimuksella lainalla Kiekko-Vantaassa 44 ottelua tehoilla 8+22=30. Lisäksi taitava ja juonikas hyökkääjä naputteli Jokereissa kolmessa KHL-ottelussa yhden maalin.

Kombe näytti viime kaudella, että hänellä on kaikki eväät olla sarjan parhaita hyökkääjiä.

Viron Saarenmaalla syntynyt, mutta jo 5-vuotiaana Suomeen muuttanut Kombe liittyi joukkueeseen tällä viikolla. Kombe pelaa Kiekko-Vantaassa numerolla 86.

Viron maajoukkuehyökkääjä on pelannut urallaan 64 Liiga-ottelua kasvattajaseura HPK:ssa. Junioreissa Kombe paukutti kovaa jälkeä ikäluokasta toiseen.

Sopimustilanne (19.5.)

Maalivahdit:

Mikko Holopainen

Samuli Tervo

Puolustajat:

Nikke Kettukangas

Joonas Pohjasmäki

Oliver Tuhkanen

Atso Lehtinen

Jimi Enckell (U20)

Hyökkääjät:

Roope Elimäki

Olli Maansaari

Joonas Rinnetmäki

Tomi Purmola

Juuso Kekarainen

Erkka Seppälä

Samu Kaasinen

Matias Laaksonen

Mikael Menna

Juuso Fagerström

Jasper Matilainen

Kristjan Kombe

Justus Juntunen (U20)

Mestis