Kiekko-Vantaa | Mestis

Kristian Tikka koeajalle Kiekko-Vantaaseen

25.01.2019

Hyökkääjä Kristian Tikka saapuu Kiekko-Vantaaseen koeajalle.

Kiekko-Vantaa saa täydennystä hyökkääjäosastolle, kun Kristian Tikka vahvistaa joukkuetta. Laitahyökkääjä liittyi lohipaitojen vahvuuteen torstaina.

– Kirkkain mielin tulen Vantaalle. Pariin viikkoon en ole pelannut, vaan käynyt vain jäällä treenailemassa. Nyt on mukava päästä taas pelaamaan, Kristian Tikka kertoo.

Turkulaislähtöisen 23-vuotiaan hyökkääjän koeaika kestää viikonlopun ajan, kun Kiekko-Vantaa kohtaa vieraskiertueella sarjakärki Hermeksen ja hallitsevan mestarin KeuPa HT:n.

– Lähdetään hakemaan voittoja ja pelataan sitä kuuluisaa omaa peliä. Yritän pelata omilla vahvuuksillani, auttaa joukkuetta voittamaan ja vakuuttaa valmennuksen, Tikka tuumasi.

Tikan tilannetta tarkastellaan uudelleen heti ensi viikolla.

Alkukauden Tikka pelasi Mestistä Kooveen pelipaidassa, jossa saalisti 26 ottelussa tehot 4+6=10.

– Aika Kooveessa oli täynnä ylä- ja alamäkiä. Toisinaan tuli onnistumisia ja toisinaan sitten taas ei, Tikka muistelee.

Viime kaudella Tikka kiekkoili KeuPa HT:n riveissä, jossa oli voittamassa Mestis-mestaruutta.

– Kiekko-Vantaan organisaatiosta en hirveästi tiedä, mutta täällä on entuudestaan tuttuja jätkiä. Senkin takia tänne oli helppo tulla, Tikka sanoo.

Laitahyökkääjä on voittanut kahdesti A-nuorten Mestiksen maalikuninkuuden TUTO:n riveissä.

– Suomalaisena on tietysti vain huonoa sanottavaa itsestäni, mutta hyökkääjänä vahvuuteni ovat hyökkäyspäässä ja maaleja pyrin tekemään, Tikka kuvailee.

Tikka pelaa viikonloppuna Kiekko-Vantaan riveissä pelinumerolla 4. Hän tekee debyyttinsä lohinutussa tänään sarjakärki Hermeksen vieraana.

Mestis