Kiekko-Vantaa | Mestis

Kotivoittojen putkelle haetaan jatkoa – katso kokoonpano

23.02.2019

Pudotuspelipaikasta taisteleva Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla SaPKon. Kiekko tippuu jäähän Tikkurilan lauantai-illan huumassa klo 17.

Kiekko-Vantaa ja SaPKo iskevät yhteen tänään Trio Areenalla. Vantaan kiekkoylpeys taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ja SaPKo puolestaan jahtaa kynsin hampain kotietua.

Sarjassa yhdeksäntenä majaileva Kiekko-Vantaa ja neljänneksi perjantain voitollaan noussut SaPKo kohtasivat keskiviikkona Talvisalossa. Lohipaidat johtivat kamppailua 3–0, mutta lopulta käteen jäi vain yksi piste 3–4-rankkaritappion myötä. Kiekko-Vantaan maaleista vastasivat Jere Kiviniemi, Joel Sund ja Mestiksen pistepörssiä johtava kultakypärä Miro-Pekka Saarelainen.

Kiekko-Vantaalla on matkaa pudotuspelipaikkaan piste, mutta kahdeksanneksi noussut KeuPa HT on pelannut kaksi ottelua vähemmän. Saman ottelumäärän pelannut RoKi on seitsemäntenä kolmen pisteen päässä.

Lohipaidat lähtevät hakemaan tänään revanssia SaPKosta ja viidettä perättäistä kotivoittoa. Pässipaidat kaatoivat eilen TUTO:n vieraskaukalossa maalein 2–4 ja nappasi kolmannen perättäisen voiton.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon ei tule muutoksia, vaan lohipaidat jatkavat täysin samalla miehistöllä millä se pelasi keskiviikkona Savonlinnassa.

Tolppien välissä jatkaa Waltteri Ignatjew, joka on pelannut eniten nollapelejä Mestiksessä tällä kaudella.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat pitkäaikaispotilaat Eetu Torpström ja Riku Tiainen. Huilivuorossa terveenä on puolustaja Mikko Kumin.

Maanantaina pudotuspelit KHL:ssä aloittavan yhteistyöseura Jokereiden vahvuudessa loppukauden on puolustaja Nico Nurmikanta. Jokereiden A-nuorten kokoonpanossa Turussa tänään ovat Juho RatilainenAleksi Halme, Ville-Valtteri Mustonen ja Roope Hirvonen. Heistä Ratilainen, Mustonen sekä Halme saavat vielä tällä kaudella pelata lohipaidassa Mestistä.

Seurahistorian yhden kauden piste- ja maaliennätykset uusiksi laittanut Miro-Pekka Saarelainen lähtee iltaan seitsemän ottelun mittaisessa pisteputkessa. Upeaa kautta pelaava Mestiksen pistepörssin nelonen Joel Sund on kolmen ottelun mittaisessa maaliputkessa.

Kiekko-Vantaa–SaPKo tänään klo 17 Trio Areenalla. Edullisemmat ennakkoliput hankit täältä.

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro-Pekka Saarelainen–81 Joona Monto–46 Henri Tamminen

29 Joona Harjama–13 Erik Embrich–67 Joel Sund

26 Jesse Niemi–3 Pekka Niemimaa–86 Roope Niskanen

43 Jussi Pelto-Arvo–27 Alex Levänen–25 Antton Mönkäre

 

28 Ilari Metsola–22 Tyko Karjalainen

63 Roope Reini–55 Alex Lindroos

72 Jere Kiviniemi–58 Emil Leppänen

2 Joel Pyykkönen

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Eetu Mäkiniemi)

Mestis