Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano vuoden ensimmäiseen koitokseen

04.01.2019

Kiekko-Vantaa isännöi tänään vuoden ensimmäisessä ottelussaan Trio Areenalla sarjakakkosta Kokkolan Hermestä. Kiekko tippuu jäähän Tikkurilassa klo 18.30.

Kiekko-Vantaa ja Hermes iskevät yhteen Trio Areenalla. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti aiemmin ja voitot näistä ovat tasan.

Kiekko-Vantaa on sarjassa kahdeksantena. Lohipaidoilla on allaan kaksi perättäistä tappiota, joten vantaalaiset lähtevät kääntämään kurssia.

Hermes on sarjassa toisena ja kärkkyy pisteen päässä piikkipaikasta. Jumalpaidat saapuvat Vantaalle seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Lohipaitojen kokoonpanoon ei suuria muutoksia tule. Tolppien välissä aloittaa Carolina Hurricanesin varaama veskarilupaus Eetu Mäkiniemi.

Hyökkäyksessä Joona Puhakka nousee kakkosketjuun Joona Harjaman ja Henri Tammisen rinnalle. Nelosketjussa Jesse Niemi palaa pelaavaan miehistöön Alex Leväsen ja Antton Mönkäreen vierelle.

Puolustuksessa Roope Reini tulee jälleen Ilari Metsolan pariksi. Joel Pyykkönen puolustaa nyt Emil Leppäsen parina ja Jere Kiviniemi aloittaa seitsemäntenä puolustajana.

Kiekko-Vantaan kultakypärä Miro-Pekka Saarelainen lähtee iltaan yhdeksän ottelun mittaisessa pisteputkessa. Ykkösnyrkin täydentävät Joona Monto ja Joel Sund ovat kolmen ottelun mittaisissa pisteputkissa.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat pakkien pistepörssin kutonen Eetu Torpström sekä hyökkääjät Roope Niskanen ja Riku Tiainen. Huilivuorossa terveenä on puolustaja Mikko Kumin.

Maalivahti Juho Ratilainen sekä hyökkääjät Ville-Valtteri Mustonen, Aleksi Halme ja Roope Hirvonen ovat Jokerien A-nuorten vahvuudessa.

Kiekko-Vantaa–Hermes tänään klo 18.30 Trio Areenalla. Edullisemmat ennakkoliput hankit täältä.

Mestis