Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano keskiviikkoillan kiihkeään kiekkonäytelmään

13.02.2019

Pudotuspelipaikasta taisteleva Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla suorasta säilymisestä tappelevan sarjanousija Kooveen.

Kiekko-Vantaa on sarjassa yhdeksäntenä ja taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta. Lohipaidoilla on matkaa pudotuspeliviivaan yksi piste.

Koovee on sarjassa viimeisenä ja tappelee puolestaan suorasta säilymisestä. Matkaa karsintaviivaan on nyt viisi pistettä.

Kiekko-Vantaa vei joukkueiden kaksi ensimmäistä keskinäistä kohtaamista, mutta Koovee on puolestaan kairannut kaksi viimeisintä.

Lohipaitojen kokoonpanoon tulee pieniä viilauksia. Tolppien välissä jatkaa Waltteri Igantjew ja varalla on vantaalaisten vahvuuteen palannut Juho Ratilainen.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustajat Ilari Metsola sekä Eetu Torpström sekä hyökkääjä Riku Tiainen. Heistä Metsola on palannut jo joukkueen jääharjoituksiin.

Hyökkääjä Henri Tamminen on vielä tänään sivussa pelikiellon takia.

Puolustaja Mikko Kumin on Kiekko-Vantaan A-nuorten kokoonpanossa vierasottelussa KooKoota vastaan. Hyökkääjä Joona Puhakka on sen sijaan armeijassa.

Maalivahti Eetu Mäkiniemi on Jokereiden KHL-joukkueen mukana Venäjällä. Jokereiden A-nuorten vahvuudessa ovat Aleksi Halme, Roope Hirvonen ja Ville-Valtteri Mustonen.

Kiekko-Vantaa–Koovee tänään klo 18.30 Trio Areenalla. Edullisemmat ennakkoliput hankit täältä.

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro-Pekka Saarelainen–81 Joona Monto–26 Jesse Niemi

29 Joona Harjama–13 Erik Embrich–67 Joel Sund

43 Jussi Pelto-Arvo–3 Pekka Niemimaa–86 Roope Niskanen

4 Niko Lottanen–27 Alex Levänen–25 Antton Mönkäre

 

53 Nico Nurmikanta–22 Tyko Karjalainen

63 Roope Reini–55 Alex Lindroos

72 Jere Kiviniemi–58 Emil Leppänen

2 Joel Pyykkönen

 

1 Waltteri Ignatjew (35 Juho Ratilainen)

Mestis