Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano isojen panosten iltaan

13.03.2019

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan Lempäälän Kisan. Kiekko tippuu jäähän Trio Areenalla klo 18.30.

Kiekko-Vantaa ja LeKi iskevät yhteen kuudennen kerran tällä kaudella. Edessä on isojen panosten ilta, sillä lohipaidat taistelevat viimeisestä pudotuspelipaikasta ja LeKi puolestaan vääntää historiallisesta runkosarjan voitosta.

Vantaalaisten kokoonpanoon tulee useita muutoksia ja kaikki kentälliset menevät uusiksi. Tolppien välissä torjuntavastuun ottaa Mestiksen nollapelitilaston ykkönen Waltteri Ignatjew.

Pelaavaan miehistöön paluun tekevät sairastelujen jälkeen puolustajat Roope Reini ja Ilari Metsola. Hyökkäykseen tulee loistavan kauden Kiekko-Vantaan A-nuorissa pelannut Oliver Kiljunen.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat edelleen Eetu Torpström, Tyko Karjalainen, Antton Mönkäre, Riku Tiainen ja Erik Embrich.

Huilivuorossa ovat hyökkääjät Joona Puhakka, Samuli Sorsa ja Jussi Pelto-Arvo. Kiekko-Vantaan A-nuorista harjoitusvahvuudessa tällä hetkellä Kiljusen lisäksi ovat Niku Halla-AhoOliver Tuhkanen, Ville Österman, Tomi Turunen, Samu Poutanen ja Niko Lottanen.

Kiekko-Vantaa–LeKi tänään klo 18.30 Trio Areenalla. Edullisemmat ennakkoliput hankit täältä.

Kiekko-Vantaa tänään:

91 Aleksi Halme–81 Joona Monto–46 Henri Tamminen

20 Ville-Valtteri Mustonen–29 Joona Harjama–8 Miro-Pekka Saarelainen

86 Roope Niskanen–3 Pekka Niemimaa–67 Joel Sund

26 Jesse Niemi–27 Alex Levänen–70 Oliver Kiljunen

 

55 Alex Lindroos–63 Roope Reini

28 Ilari Metsola–2 Joel Pyykkönen

72 Jere Kiviniemi–58 Emil Leppänen

40 Mikko Kumin

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Eetu Mäkiniemi)

Mestis