Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiitos, Toke! – Tony Virta Jokereiden KHL-joukkueen valmennukseen

22.03.2019

Kiekko-Vantaan apuvalmentajana kahdella edellisellä kaudella toiminut Tony Virta siirtyy uusien haasteiden pariin.

Tony Virta, 46, siirtyy ensi kaudeksi yhteistyöseura Jokereiden KHL-joukkueen valmennustiimiin.

– Jokerit on Euroopan kärkiseuroja ja huippuorganisaatio. Se on itselle loistava mahdollisuus ja odotan töitä innolla, Tony Virta kertoo.

Virta tekee paluun Jokereihin 11 vuoden tauon jälkeen, sillä hän edusti punakeltaisia kausina 2005–08. Taitavana ja työteliäänä hyökkääjänä tunnettu Virta pelasi urallaan myös NHL:ssä, Ruotsissa, Saksassa ja Sveitsissä.

Menestyksekkäällä pelaajaurallaan kolme Suomen mestaruutta, yhden MM-hopean sekä yhden MM-pronssin voittanut Virta toimi kahdella edellisellä kaudella Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen valmennuksessa.

– Mukavat kaksi kautta. Paljon tapahtui hyviä asioita ja opin paljon valmentamisesta. Mutta menestystä sitä aina haetaan, eikä sitä saatu, Virta sanoo.

Vaikkei menestystä tullutkaan, niin Virta teki äärimmäisen hienoa työtä Kiekko-Vantaan riveissä työtunteja laskematta. Hämeenlinnalaisluotsi haluaa kiittää koko seuraa ja kannattajia kahdesta kaudesta.

– Pelaajille ensinnäkin suuret kiitokset ja tsemppiä heille jatkoon. Mestis-pelaajille täytyy nostaa hattua, sillä he treenaavat ahkerasti opiskelujen ja töiden ohella. Haluan kiittää ihan koko organisaatiota näistä kahdesta kaudesta, Virta päättää.

Kiitos, Toke!

Mestis