Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaan U20 -joukkueen kausi jatkuu Nuorten Mestiksessä

18.11.2021

Kiekko-Vantaan U20 -joukkue jatkaa kauttaan Nuorten Mestiksessä. Muikkujen tähtäimessä on laadukkaan arjen myötä napata paikka ensi syksyksi SM-karsintoihin.

Kiekko-Vantaan U20 -joukkue sijoittui alkusarjassa seitsemänneksi. Muikut pelasi nousujohteisesti ja paransi pelaamistaan loppua kohti.

– Kaksijakoinen maku jäi alkusarjasta. Välillä pelattiin tosi hyvin ja välillä taas huonosti. Kasvua oli kuitenkin nuorella joukkueella havaittavissa. Sen taakse ei saa mennä, mutta välillä sivussa oli 10 jätkää ja sen annettiin vaikuttaa liikaa. Muutimme pelissä asioita ja peli parani, Kiekko-Vantaan U20-joukkueen päävalmentaja Ville Immonen kertoo.

Muikut tähtäsi alkusarjassa neljän joukkoon, mikä olisi vienyt joukkueen kevätkaudelle U20 SM-sarjan alempaan loppusarjaan.

– Ei päästy siihen tavoitteeseen minkä joukkue asetti. Moni pelaaja kuitenkin otti steppejä ja nousi loppua kohti sinne kärkipelaajien joukkoon tässä ryhmässä, Immonen sanoo.

U20 Mestikseen Kiekko-Vantaa lähtee sijalta kolme. Sarjan kaksi parasta joukkuetta etenee syksyksi 2022 U20 SM-sarjan karsintoihin, mikä olisi koko seuralle todella tärkeä asia.

– Meidän tavoite on tehdä arjesta vieläkin laadukkaampaa ja tehdä asiat vieläkin paremmin. Jokainen tietää nyt mitä voittaminen tässä sarjassa vaatii. Haluamme tietenkin kahden joukkoon ja meillä on sinne mahdollisuudet, mutta kaikki lähtee siitä työnteosta arjessa, Immonen kertoo.

Kiekko-Vantaan taival U20 Mestiksessä jatkuu viikonloppuna pohjoisen kiertueella, jossa se kohtaa lauantaina Kajaanin Hokin ja sunnuntaina Kärpät Akatemian. Muikut pelaa neljä ensimmäistä ottelua vieraskaukalossa.

– Neljä ensimmäistä peliä pelaamme vieraissa ja kaksi pitkää vieraskiertuetta heti alkuun. Siinä riittää tekemistä, että saadaan pelaajista revittyä kaikki irti kun pitää pelata. Heti pitää saada tulosta aikaiseksi, Immonen toteaa.

 

Mestis