Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaan pelaajia tositoimissa jo ensi viikolla Jokereiden harjoitusottelussa

05.08.2020

Jokereiden ja SKA:n välinen harjoitusottelu oli määrä pelata 13.8 Trio Areenalla, mutta se jouduttiin perumaan. Yhteistyöseuramme Jokerit aloittaa harjoituskauden pelit kuitenkin ensi viikon torstaina Trio Areenalla pelaamalla sisäisen harjoitusottelun. 

Ottelussa Kiekko-Vantaan ja yhteistyseura Jokereiden pelaajista muodostetaan sekajoukkueet.

Jokereiden KHL-joukkueen harjoituksissa on jäällä ollut viisi kentällistä pelaajia, jotka jaetaan scrimmage-ottelussa eri joukkueisiin. Loput paikat täytetään Kiekko-Vantaan pelaajilla. Joukkueet käyttävät nimiä Jokerit Punainen ja Jokerit Keltainen. Jos ottelu on 60 minuutin jälkeen tasatilanteessa, pelataan viiden minuutin jatkoaika kolmella kolmea vastaan. Jos tämäkään ei tuo ratkaisua, käydään voittomaalikilpailu.

Trio Areenassa on käytössä kolme katsomolohkoa, joihin jokaiseen on oma sisäänkäyntinsä:

  • Matala sivu (sisäänkäynti: pääovi oikea)
  • Pääkatsomo (sisäänkäynti: pääovi vasen)
  • Ravintolakatsomo (sisäänkäynti: harjoitushallin vierestä rappuset ylös)

Jokaisessa katsomossa käytössä on maksimissaan 50 prosenttia täydestä kapasiteetista. Pääsylipuissa ei ole numeroituja paikkoja, mutta katsomossa noudatetaan turvavälejä eikä kolmen katsomolohkon välillä voi liikkua. Kussakin lohkossa on omat wc-tilansa ja palvelut (huom. matalan sivun lohkossa ei ole alkoholimyyntiä).

Ottelun järjestävä Jokerit kehottaa katsojia ottamaan tapahtumassa turvavälit huomioon, hyödyntämään tarjolla olevia käsidesipisteitä sekä jättämään paikan päälle saapumisen kokonaan väliin, jos tuntee olevansa kipeä.

Tervetuloa nauttimaan live-jääkiekosta ja avaamaan kautta 2020-21!

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Mestis