Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaan organisaatio vahvistuu

08.06.2020

– Kiekko-Vantaan organisaation vahvistamisen tarkoituksena on toiminnan kehittäminen kaikilla osa-alueilla ja tekijöiden työmäärän jakaminen siten, että jokainen voi tehokkaammin keskittyä omaan vastuualueeseensa. Pienessä organisaatiossa perinteiseen tapaan kaikki kuitenkin tekevät kaikkea mahdollista mitä eteen tulee, Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kai Sointu kertoo.

Seuran monivuotinen mediavastaava ja kotiottelut Ruutu-palveluun selostava Mikko Mannonen on 1. toukokuuta aloittanut kokopäiväisenä työntekijänä. Entisten tehtävien lisäksi Mannosen tehtäviä ovat viestintä, markkinointi, erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä auttaminen ja erilaiset projektit.

Kuusi vuotta seurassa ollut Jussi Haapiainen aloittaa syksyllä urheilujohtamisen nelivuotisen maisterikoulutuksen sivityönsä ohessa.

– Onnittelut Jussille siitä ja menestystä opintoihin! Ettei kahdessa edellä mainitussa tehtävässä olisi tarpeeksi, niin onneksemme Jussi jatkaa seurassa, Sointu sanoo.

Haapiaisen pääasialliset tehtävät ovat kumppani- ja sidosryhmäyhteydet, markkinointi, ottelutapahtuman kehittäminen, digitalisointi ja erilaiset projektit.

Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen joukkueenjohtajana aloittaa pitkänlinjan kiekkovantaalainen Harri Peltola.

– ”Häbrä” on Mr. Kiekko-Vantaa ja tehnyt hyvää työtä seuran A-nuorten joukkueenjohtajana. Jussin opintojen myötä joukkueenjohtajan paikka aukesi ja hienoa, että saatiin siihen tehtävään ”Häbrä”, Sointu kertoo.

Mestis