Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaan Lohen Matkassa -podcast nyt Suplassa!

29.06.2020

Lohen Matkassa -podcastissa käsitellään ajankohtaisia aiheita Kiekko-Vantaan ja Mestiksen ympäriltä.

Ohjelmassa käsitellään jääkiekkoa, tuhansien tarinoiden Mestistä, käydään tiheällä kammalla läpi edustusjoukkueen edesottamuksia ja pureudutaan koko seuraan liittyviin ajankohtaisiin aiheisiin.

– Testasimme viime kaudella podcastien tekemistä ja se oli hauskaa puuhaa. Palaute oli myös hyvää, joten oli luonnollista jatkaa tälle kaudelle. Kajaanin Hokki sai ensimmäisenä Mestis-joukkueena podcastin Suplaan ja me innostuimme siitä. Supla on paras alusta ohjelmallemme ja tämä on iso juttu meille, Kiekko-Vantaan mediavastaava Mikko Mannonen kertoo. 

Ensimmäisessä jaksossa vieraana on Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen.

Podcastin juontaa Mestis-selostaja ja Kiekko-Vantaan mediavastaava Mikko Mannonen. Studiossa vierailee joka viikko ajankohtaisia ja mielenkiintoisia kiekkovieraita. 

– Haluamme tehdä ammattitaitoista, rentoa ja ajankohtaista sisältöä vantaalaisen jääkiekon ystäville, Mestis-perheelle ja kaikille jääkiekosta kiinnostuneille. Varmasti pääsemme pintaa syvemmälle vieraiden kanssa. Emme tule puhumaan vain Mestis-joukkueesta, vaan otamme tähän junioripuolen vahvasti mukaan, Mannonen sanoo. 

Supla on Suomen monipuolisin äänikirja-, podcast- ja radiopalvelu. 

Kuuntele ensimmäinen jakso TÄÄLTÄ

Uusi jakso aina maanantaisin Suplassa! 

Mestis