Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaan alumnijoukkue kohtaa Jokereiden Aimot lauantaina Trio Areenalla – ”Hieno päivä tulossa”

28.02.2020

Kiekko-Vantaan riveissä kolme kautta pelannut sentterivirtuoosi Joona Harjama nähdään huomenna Trio Areenan jäällä, kun Kiekko-Vantaan Alumni kohtaa klo 15 alkavassa näytösottelussa tähtinimiä vilisevän Jokereiden Aimot.

Lauantaina Trio Areenalla vietetään melkoista jääkiekon superpäivää. Ennen klo 17 alkavaa Mestiksen huippukamppailua Kiekko-Vantaa–IPK jään valtaavat Kiekko-Vantaan Alumni ja Jokereiden Aimot. Otteluun on vapaa pääsy.

Kiekko-Vantaan Alumnin riveissä nähdään useita vantaalaisen kiekkoilun ikoneja. Yksi alumnijoukkueen pelipaidan päälleen pukeva on kolme kautta lohinutussa pelannut Joona Harjama.

– Lähdetään kotikaukaloon voittamaan ja pysytään pois boksista. No ei, vaan hieno päästä pelaamaan ja mukava tapahtuma on tulossa. Päästään sen jälkeen seuraamaan, kun äijät hoitaa oman hommansa klo 17. Hieno päivä tulossa, keväällä 2017 mestaruuden Kiekko-Vantaan paidassa voittanut Joona Harjama kertoo.

Harjama on keskittynyt opiskeluihin ja työelämään, mutta jääkiekkoa maestro ei ole kokonaan jättänyt. Harjama on iskenyt hirmutehot kolmosdivarissa Näätien pelipaidassa. Hän on ollut myös tuttu kasvo Trio Areenalla seuraamassa entisen seuransa edesottamuksia.

– Aika hyvin olen perillä miten on mennyt. Paljon on tullut seurattua. Välillä on tullut sellainen fiilis, kun on pelejä seurannut, että haluaisi itsekin olla peleillä, Harjama sanoo.

Kiekko-Vantaan kapteeninakin Mestiksessä toiminut Harjama nähdään siis Trio Areenan kaukalossa lauantaina klo 15 alkavassa näytösottelussa. Kiekko-Vantaan Alumnijoukkueen riveissä nähdään Harjaman lisäksi muun muassa Riku Rahikainen, Jani Kautto, Joel Lehtinen ja Esa Kivistö. Jokereiden Alumnijoukkueen paidassa puolestaan operoivat muun muassa Antti-Jussi Niemi, Toni Dahlman ja Juha Lind.

Harjama otti tuntumaa Trio Areenan jäähän perjantaina alumnijoukkueen aamujäävuorolla.

– Hyvin oli luistimet teroitettu ja pystyssä pysyin, Harjama naureskeli.

Kiekko-Vantaa Alumni vs Jokerit Aimot lauantaina klo 15 Trio Areenalla. Otteluun on vapaa pääsy.

Mestis