Kiekko-Vantaalta heikko esitys Tampereella

25.11.2021

Kiekko-Vantaan pisteputki katkesi torstaina Tampereella, kun Koovee katkaisi seitsemän ottelun tappioputkensa kukistamalla lohipaidat 2–6.

Kiekko-Vantaa ja Koovee iskivät yhteen legendaarisessa Hakametsässä. Kiekko-Vantaa jäi kauas siitä tasosta mihin tämä joukkue pystyy ja mihin sen kuuluisi pystyä.

– Ponneton esitys meiltä. Ei saatu koneita käyntiin missään vaiheessa, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kiteytti taiston tauottua.

Jokainen tietää, että tämä ei riitä ja perjantaina edessä on kasvojen pesun paikka.

Avauserä oli tasainen, mutta molemmilta joukkueilta yhtä vaikeannäköistä tekemistä. Koovee avasi maalihanat erän lopussa, kun Jesper-Juhani Ilvessuon viivakuti livahti sisään.

Toisessa erässä molemmilla oli omat paikkansa, mutta Koovee käytti ne tehokkaammin. Kiekko-Vantaa sortui virheisiin.

Kiekko-Vantaa tuli tasoihin, kun Tommi Laakso latasi terävästi hyvän debyytin tehneen puolustaja Ernests Osenieksin syötöstä kiekon reppuun.

Koovee teki kuitenkin halvalla tavalla kaksi seuraavaa: ensin Ilveksen nuori hyökkääjä Jani Nyman iski 1–2 ja Joona Korhonen niittasi 1–3 maalin edestä alivoimalla.

Kiekko-Vantaa tuli erän lopulla maalin päähän, kun Niko Mikkola latasi Kristjan Komben syötöstä tilanteeksi 2–3.

Koovee meni kuitenkin jälleen kahden maalin karkumatakalle, kun vain 55 sekuntia Kiekko-Vantaan kavennuksesta tamperelaisten Janne Seppänen kiepautti limpun taidokkaasti sisään.

Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa ei saanut kunnon kiriä aikaan. Koovee iski kaksi viimeistä osumaa tyhjään rysään.

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu perjantaina Trio Areenalla, kun vastaan asettuu FPS.

– Meidän pitää parantaa paljon kamppailua ja saada kaikki mukaan siihen meidän juttuun, Niskanen sanoi.

Koovee–Kiekko-Vantaa 6–2 (1–0, 3–2, 2–0)

17.58 1–0 Jesper-Juhani Ilvessuo

23.14 1–1 Tommi Laakso (Ernests Osenieks, Olli Maansaari)

32.14 2–1 Jani Nyman (Perttu Aho)

33.37 3–1 Joona Korhonen (Perttu Aho) AV

37.04 3–2 Niko Mikkola (Kristjan Kombe, Atte Mäkinen)

37.59 4–2 Janne Seppänen (Eppu Varjamo, Eemeli Mäki)

54.37 5–2 Jakub Kos (Janne Seppänen) TM