Kiekko-Vantaalle oppitunti Forssassa

02.09.2021

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaa koki 2–7-tappion Suomen Cup -avauksessa Forssan Palloseuran vieraana.

Kiekko-Vantaa ja FPS iskivät yhteen torstaina Forssassa. Lohipaidat sai Forssassa kunnon oppitunnin.

Kiekko-Vantaa ei saanut parasta irti missään vaiheessa, vaan jäi telineisiin heti alusta saakka. FPS nappasi kamppailusta täydet pisteet selvin lukemin.

– Tänään ei ollut meidän päivä. Tästä täytyy ottaa opiksi. Vastustaja oli jokaisella osa-alueella parempi, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoi.

Kiekko-Vantaa siirtyi kamppailussa 0–1-johtoon, kun Atte Mäkinen tulitti kovalla lyöntilaukauksella harjoituskauden avausmaalinsa.

FPS iski kuitenkin avauserässä kahdesti: ensin Mika Huhtasalo tasoitti läpiajosta ja Karri Forsblom tinttasi tarkalla kudilla tilanteeksi 1–2.

Toinen erä oli Kiekko-Vantaalta karmea ja FPS vyöryi jo 1–6-johtoon Mika Huhtasalon illan toisella, Miku Ronkaisen, Eetu Mobergin ja Joonas Uimosen maaleilla.

Kolmas erä oli Kiekko-Vantaalta paras erä tässä kamppailussa. Sentteri Roope Elimäki suti maalin edestä 2–6-kavennuksen ylivoimalla.

Kiekko-Vantaa haki lopussa kavennusosumia ilman maalivahtia, mutta ei saanut tulosta aikaan hallinnasta huolimatta.

FPS iski vielä lopussa tyhjään maaliin loppulukemat 2–7, kun Mika Huhtasalo kruunasi iltansa hattutempulla.

Kiekko-Vantaan osalta Suomen Cup jatkuu sunnuntaina kotiottelulla Porvoon Huntersia vastaan.

FPS–K-Vantaa 7–2 (2–1, 4–0, 1–1)

4.04 0–1 Atte Mäkinen (Jaako Manninen, Oliver Tuhkanen)

5.37 1–1 Mika Huhtasalo (Joona Tala, Atso Lehtinen)

11.30 2–1 Karri Forsblom (Otto Nieminen)

23.25 3–1 Mika Huhtasalo (Karri Forsblom, Otto Nieminen)

24.23 4–1 Miku Ronkainen (Totte Moberg)

34.46 5–1 Eetu Moberg (Joona Vainio, Aleksi Karlsson)

37.47 6–1 Joonas Uimonen (Miku Ronkainen, Totte Moberg) YV