Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa saa vieraita napapiiriltä

11.01.2020

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla sarjajumbo RoKin. Lohipaidat lähtevät hakemaan viidettä perättäistä kotivoittoa.

Kiekko-Vantaa on sarjassa yhdeksäntenä ja taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta. Matkaa pleijaripaikkaan on nyt kahdeksan pistettä.

Kiekko-Vantaa koki perjantaina vuoden ensimmäisen tappionsa Imatran Ketterän vieraana 1–3-lukemin.

Lohipaidat ovat viime aikoina pelannut vahvasti varsinkin kotikaukalossa.

RoKi on sarjassa viimeisenä, mutta parantanut otteitaan viime aikoina. Viidestä edellisestä ottelusta RoKi on voittanut kaksi.

Keskiviikkona RoKi kaatoi jatkoajalla 4–3 Jokipojat kotiyleisön edessä. Perjantaina jumbokamppailussa se koki dramaattisten vaiheiden jälkeen 4–6-tappion Peliittojen vieraana.

Kiekko-Vantaa ja RoKi ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja molemmat kohtaamiset ovat ratkenneet jatkoajalla: lokakuussa RoKi haki 3–4-voiton Trio Areenalta Olli-Matti Järvelän ratkaisuosumalla ja marraskuussa lohipaidat kaivoi Lappi Areenalta 5–4-voiton taikuri Joonas Niemelän ratkaisumaalilla.

Kiekko-Vantaa–RoKi tänään klo 17 Trio Areenalla. Edullisemmat ennakkoliput hankit täältä.

Ottelulipun ostaneille Teboil Tikkurilasta Shine Lux -pesu tarjoushintaan. Nyt on kirkas tarjous! Kiekko-Vantaan kotipelin ottelulipulla saat Teboil Tikkurilasta Shine Lux -pesun hintaan 19,50 euroa (hinta ilman tarjousta 29,90 euroa). Tarjous on voimassa aina viikon ottelulippua vastaan.

Seuraa heitä:

#67 Joel Sund, K-Vantaa

– Erittäin pirteästi viime aikoina pelannut laituri omaa hurjan laukauksen ja nopeat jalat. Viime kauden pistepörssin vitonen Mestiksessä.

#55 Ville Heikkinen, RoKi

– Yksi sarjan kuumimmista hyökkääjistä juuri nyt. Kiekko-Vantaastakin erittäin tuttu laituri on viihtynyt hyvin Rovaniemellä ja on nyt läpimurron kynnyksellä.

Tiesitkö?

– Kiekko-Vantaa ja RoKi ovat kohdanneet Mestis-historiassa 22 kertaa. Voitot ovat lohipaidoille 13–9. Viime kaudella joukkueiden kohtaamiset menivät tasan 2–2.

– Kiekko-Vantaan Petteri Villanen ja Eetu Mäki lähtevät iltaan kolmen ottelun mittaisissa pisteputkissa.

– Kiekko-Vantaan kapteeni Erno Hopponen pelaa tänään 100. Mestiksen runkosarjaottelunsa.

Kiekko-Vantaan sisäinen pistepörssi:

1) Harri Kainulainen 14+14=28

2) Joonas Niemelä 13+11=24

3) Petteri Villanen 9+15=24

4) Eetu Mäki 9+15=24

5) Julius Valtonen 5+15=20

RoKin sisäinen pistepörssi:

1) Kasper Elo 4+17=21

2) Ville Heikkinen 11+9=20

3) Olli-Matti Järvelä 8+9=17

4) Niko Lahtinen 11+5=16

5) Miro Lehtimäki 5+9=14

 

Mestis