Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa ryöstöretkelle Turkuun

06.03.2021

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään vieraskaukalossa Mestis-klassikossa TUTO:n. Kiekko tippuu jäähän Marli Areenalla klo 17.

Kiekko-Vantaa ja TUTO iskevät yhteen tänään kuumassa Mestis-klassikossa Kupittaan kirkkaissa valoissa. Edessä on kova kamppailupeli, josta ei saa mitään ilmaiseksi. Lohipaitojen täytyy laittaa parasta pöytään ja olla valmiina taistelemaan heti alusta saakka.

Kiekko-Vantaa on sarjassa seitsemäntenä ja kamppailee tiukasti suorasta pudotuspelipaikasta. Lohipaidat ovat saalistaneet tauon jälkeen seitsemästä ottelusta kuusi voittoa.

Kiekko-Vantaa kaatoi perjantaina kotikaukalossa Peliitat maalein 5–2. Lohipaitojen maaleista vastasivat Juuso Perttilä (1+1), Aleksi Halme, Julius Valtonen (2+1) ja Oliver Kiljunen (1+2).

TUTO on sarjassa kahdeksantena, joten tänään edessä on niin sanottu kuuden pisteen kamppailu. TUTO on hävinnyt kaikki seitsemän otteluaan tauon jälkeen.

Seuralegendan Antti Virtasen luotsaama TUTO hävisi eilen kotikaukalossa Forssan Palloseuralle maalein 3–6. TUTO:n maaleista vastasivat Mark Viitanen, Mikke Levo ja Jasper Rannisto.

TUTO:lla on kasassa tälläkin kaudella nimivahva nippu, jonka suurimmat tähdet ovat puolustajat Kristian Tuohilampi, Mikke Levo ja Jere Karlsson sekä hyökkääjät Elias Karvonen, Juho Virtanen ja kultakypärä Mikko Laine

Kiekko-Vantaa ja TUTO ovat kohdanneet tällä kaudella kuusi kertaa. Lohipaidat ovat voittaneet näistä kaksi.

Tauon jälkeen Kiekko-Vantaa kaatoi TUTO:n 19. helmikuuta Trio Areenalla 3–1-lukemin Oliver Kiljusen, Julius Valtosen (1+2) ja Erkka Seppälän maaleilla.

TUTO–Kiekko-Vantaa tänään klo 17 Marli Areenalla. Ottelua voit seurata Ruutu -palvelusta.

Seuraa heitä:

#24 Eemeli Jeskanen, Kiekko-Vantaa

Työmyyrä ja joukkuepelaaja vailla vertaa. Pelaa suoraviivaisesti, mutta käsiäkin löytyy.

#67 Aleksi Poikola, TUTO

Monipuolinen luottosentteri. Tunnetaan hyvänä ja nopeana luistelijana.

Kiekko-Vantaan sisäinen pistepörssi:

1) Julius Valtonen 10+19=29

2) Erkka Seppälä 8+21=29

3) Oliver Kiljunen 15+11=26

4) Juuso Perttilä 6+16=22

5) Eetu Peltola 5+8=13

TUTO:n sisäinen pistepörssi:

1) Mikko Laine 6+7=13

2) Aleksi Poikola 5+7=12

3) Jesper Larinmaa 2+10=12

4) Mark Viitanen 10+1=11

5) Juho Mäkelä 3+8=11

Tiesitkö?

– Kiekko-Vantaan Juuso Perttilä on neljän ottelun mittaisessa pisteputkessa ja kolmen ottelun mittaisessa maaliputkessa. Perttilä on saalistanut neljään edelliseen otteluun tehot 3+3.

– Kolme Kiekko-Vantaan pelaajaa löytyy Mestiksen pistepörssistä kymmenen parhaan joukosta. Kapteeni Julius Valtonen on neljäntenä, maestro Erkka Seppälä viidentenä ja kahdeksantena maalitykki Oliver Kiljunen.

– Kiekko-Vantaan alivoima on sarjan parasta (87,23%).

Mestis