Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa nousi U20 SM-sarjaan!

18.04.2022

Kiekko-Vantaa U20 nappasi SM-sarjapaikan kaudelle 2022–23.

Kiekko-Vantaan U20 -joukkueen tämän kauden kasvutarina on vertaansa vailla. Se mistä vuosi sitten aloitettiin ja se mihin kaikkien koettelemusten jälkeen päädyttiin.

Alkukausi oli haastava, mutta peli parani ja pelaajat menivät laadukkaassa arjessa eteenpäin. Oman haasteensa toi myöhäiset jäävuorot, joihin ei muutosta yrityksestä huolimatta tullut. Päävalmentaja Ville Immosen johdolla joukkueesta kasvoi joukkue ja peli kantoi matsista toiseen.

Kiekko-Vantaan U20- joukkue pelasi loistavaa lätkää Mestis-kauden lopulla ja meni voitosta voittoon. Kiekko-Vantaa nappasikin U20 Mestiksen mestaruuden.

SM-karsinnoissa Kiekko-Vantaa voitti kahdeksasta ottelusta viisi ottelua. SM-paikan kohtalo ratkaistiin sunnuntaina Tikkurilan Areenalla, jossa 350 silmäparia oli tullut seuraamaan Kiekko-Vantaan ja Hermeksen välistä kamppailua. Kiitos kaikille paikallaolleille! 

Muikuille riitti yksi piste SM-paikkaan ja se myös tuli. Kiekko-Vantaa oli pelin päällä kaksi erää ja johti ottelua 4–2. Vaarallisesta ykkösketjusta tunnettu Hermes tuli kuitenkin tasoihin, mutta ei saanut ilman maalivahtia voitto-osumaa tehdyksi. Kiekko-Vantaa taisteli hienosti ja otti ansaitusti SM-paikan. Hermes voitti ottelun jatkoajalla 4–5, mutta pelin jälkeen juhli Muikut.

Tämä SM-sarjapaikka on koko seuralle äärimmäisen tärkeä asia. Seuran pelaajapolun kannalta tämä on iso juttu. 

Valmistautuminen ja joukkueen rakennus U20 SM-sarjakaudelle 2022–23 on jo aloitettu. Valmennustiimi on kasassa ja tulemme julkaisemaan koko tiimin lähiaikoina. 

Mestis