Kiekko-Vantaa kaatui tehottomuuteen

18.02.2022

Kuva: Matti Nenonen / SJL

Kiekko-Vantaa koki perjantaina 0–2-tappion Iisalmen Peli-Karhuja vastaan Tikkurilan Areenalla.

Kiekko-Vantaa ja IPK iskivät yhteen perjantaina Tikkurilassa.

Kiekko-Vantaa hallitsi läpi illan kamppailua, mutta maalinteon tuska vain jatkuu. Mistään ei mennyt sisään ja IPK:n maalissa Juha Jatkola pelasi ilmiömäisen ottelun.

Avauserässä IPK sai kaksi ylivoimaa ja rokotti molemmilla kerroilla: ensin Janne Katosalmi iski maaliviivalta onnekkasta tilanteesta 0–1 ja erän lopussa Juho Korhonen tinttasi ranteella tarkasti 0–2-osuman.

Toisessa erässä Kiekko-Vantaa sai pelata kahdeksan minuuttia ylivoimalla, mutta hyvistä paikoista huolimatta mistään ei uponnut. IPK:n maali oli kuin noiduttu, eikä Lohelle edes pomppinut.

Kolmas erä oli niin ikään yhtä päätyä ja Kiekko-Vantaa dominoi kaukalossa, mutta maalinteko oli tervanjuontia.

Lähimpänä maalintekoa oli taiturimainen Kristjan Kombe, joka laukoi kertaalleen ylärimaan.

Kovasta taistelusta ja hallinnasta huolimatta tulos jäi saamatta. IPK taisteli hyvin ja otti kolme pistettä puolustusvoitolla.

– Tuntuu siltä, ettei mene mistään sisään tällä hetkellä. Tarvittaisiin jonkun perseen kautta tai seitsemän polvarin kautta sisään menevä osuma, niin siitä se varmaan lähtisi. Tehottomuuteen kaaduttiin. Ylivoima ja alivoima pitää saada kuntoon, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoi.

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu tärkeällä kotiottelulla heti huomenna Tikkurilan Areenalla RoKia vastaan.

Kiekko-Vantaa–IPK 0–2  (0–2, 0–0, 0–0)

6.18 0–1 Janne Katosalmi (Oskari Lammi) YV

19.12 0–2 Juho Korhonen (Oliver Kapanen, Janne Hämäläinen) YV