Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa ja Lippupiste Oy yhteistyöhön

18.05.2020

Kiekko-Vantaa ja Lippupiste Oy ovat solmineet monivuotisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen. Lippu.fi myy jatkossa kaikki pääsyliput Kiekko-Vantaan kotiotteluihin. 

– Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöstä Lippupisteen kanssa. Haluamme tätä kautta palvella vantaalaisen jääkiekon ystäviä ja kaikkia asiakkaitamme jatkossakin laadukkaasti ja ammattitaidolla, Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kai Sointu kertoo. 

Lippukumppaniuudistuksen myötä Lippupiste myy jatkossa kaikki pääsyliput Kiekko-Vantaan kotiotteluihin. Samalla uudistuvat myös maksutavat. Nyt kuluttajilla on mahdollisuus ostaa ottelulippuja esimerkiksi R-kioskeista kautta maan. Yhteistyösopimuksen myötä lippuostokset voi maksaa myös Finnairin pluspisteillä.

Lippupisteen urheilusta vastaava johtaja Kai Tervonen iloitsee Soinnun tavoin uudesta yhteistyöstä.

– Yhteistyö Kiekko-Vantaan kanssa on hieno asia. Kiekko-Vantaa on perinteikäs ja menestynyt Mestis-seura, Tervonen hehkuttaa.

Lippupiste Oy on Suomessa lipunmyynnin markkinajohtaja, joka myy lippuja noin 25 000 teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumaan vuosittain. Lippupiste on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä, CTS EVENTIM AG & Co. KGaA:ta.

Mestis