Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa ja KeuPa HT iskevät yhteen tiistaina Tikkurilassa

07.02.2022

Kuva: Matti Nenonen / SJL

Kiekko-Vantaa pääsee yli kolmen viikon tauon jälkeen kotikaukaloon.

Kiekko-Vantaa ja KeuPa HT iskevät yhteen neljättä kertaa tämän kauden runkosarjassa. Voitot ovat 1–2 KeuPalle, joten nyt on aika tasata voitot. Aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet varsin maalirikkaita pelejä.

Kiekko-Vantaa on sarjassa yhdeksäntenä ja saalistanut 36 ottelusta 48 paunaa. Pistekeskiarvo on 1,33. Matkaa kuuden parhaan joukkoon on yhdeksän pistettä.

Kiekko-Vantaa pelasi kuusi edellistä otteluaan vieraissa ja voitti niistä kolme. Edellisessä ottelussa lauantaina lohipaidat hakivat 5–2-voiton Joensuun Kiekko-Pojista Joonas Rinnetmäen (2+0), Kristjan Komben, Atte Mäkisen ja Roope Elimäen osumilla.

Kiekko-Vantaan paras pistemies on kapteeni Joni Piipponen, joka kohtaa tiistaina entisen seuransa.

KeuPa HT on sarjassa kuudentena ja saalistanut 33 ottelusta kasaan 56 pistettä. Pistekeskiarvo on 1,697. Matkaa sarjakärkeen on 13 pistettä.

KeuPa HT:n viime viikon pelejä jouduttiin siirtämään koronan takia. KeuPa HT saapuu Vantaalle kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Edellisessä ottelussa Tomas Westerlundin luotsaama ryhmä taipui kolmella ketjulla SaPKon vieraana 2–5-lukemin.

KeuPa HT:lla on vahva nippu tähän sarjaan. Siitä löytyy paljon taitoa, kokemusta ja nuoruuden intoa. Joukkueen ykköstähti on kultakypärä Jaakko Heikkinen.

Kiekko-Vantaa–KeuPa HT tiistaina klo 18.30 Tikkurilan Areenalla. Odotamme edelleen päätöstä saako tiistaina ottaa yleisöä. Tiedotamme asiasta heti kun saamme varmistuksen asialle. 

Kiekko-Vantaan sisäinen pistepörssi:

1) Joni Piipponen 17+13=30

2) Kristjan Kombe 5+20=25

3) Niko Mikkola 7+14=21

4) Roope Elimäki 8+12=20

5) Erik Embrich 6+13=19

Tiesitkö?

– Kiekko-Vantaan sentteri Roope Elimäki on neljän ottelun mittaisessa maaliputkessa ja viiden ottelun mittaisessa pisteputkessa.

– Kiekko-Vantaan alivoima on sarjan parasta (87,93%)

– Kiekko-Vantaan puolustaja Niko Mikkola on pakkien pistepörssin vitonen Mestiksessä

Mestis