Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa ja E-urheilujoukkue Team Frosty yhteistyöhön

14.08.2020

Kiekko-Vantaa hyppää mukaan elektroniseen urheiluun.

Kiekko-Vantaa ja vantaalainen E-urheiluseura Team Frosty aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on viedä vantaalaista urheilu- ja e-urheilukulttuuria eteenpäin.

– Todella hieno juttu, että pääsemme tekemään yhteistyötä Team Frostyn kanssa ja hypätä ensimmäisenä Mestis-seurana mukaan myös e-urheilun maailmaan. E-urheilu on kovassa nosteessa ja tässä yhteistyössä on mahdollisuus tehdä asioita, joita ei ole kukaan vielä tehnyt. Ruotsissa lähes kaikki SHL-seurat ovat e-urheilussa mukana, Kiekko-Vantaan viestintäpäällikkö Mikko Mannonen kertoo.

Piloottihankkeena Kiekko-Vantaa ja Team Frosty tuovat tulevalle FCL-kaudelle uuden joukkueen, joka kantaa nimeä Frosty Kiekko-Vantaa. Uusi NHLGamerin ylläpitämä Finnish Champions League-turnaus starttaa 24.8 ja turnauksessa pelataan 10 000 euron palkintopotista. Finaalit on ohjelmassa 10.10.2020.

Yhteistyö sisältää myös muun muassa joukkueiden brändien edustamista. Team Frosty tulee näkymään Kiekko-Vantaan verkkosivuilla, somekanavissa ja ottelutapahtumissa. Kiekko-Vantaan lohilogo puolestaan tulee Team Frostyn -pelaajien pelipaitoihin.

– Kiekko-Vantaata seuranneena on hienoa saada lohilogo meidänkin pelipiatoihin. Olemme rakentaneet kesän aikana tätä yhteistyötä aktiivisesti yhdessä. Meidän änärijoukkue on tästä todella innoissaan, ja on muutenkin mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä Kiekko-Vantaan kanssa, Team Frostyn hallituksen puheenjohtaja Semih Sahin sanoo.

Mestis