Kiekko-Vantaa löi KeuPa HT:n – Ignatjew loisti maalissa

07.12.2019

Kiekko-Vantaa otti upean peliesityksen jälkeen täyden pistepotin kotiyleisön edessä kaatamalla KeuPa HT:n maalein 3–1.

Kiekko-Vantaa ja KeuPa HT iskivät yhteen lauantai-illan Mestis-spektaakkelissa. Kamppailusta muodostui kiihkeä, vauhdikas ja laadukas kiekkonäytelmä.

Kiekko-Vantaa pelasi hienon ottelun: lohipaidat puolustivat laadukkaasti, maalissa Waltteri Ignatjew oli maaginen ja vantaalaiset esittivät upeaa hyökkäyspeliä.

Lohipaitojen avauserä oli hurja. Taiturimainen Petteri Villanen veivasi rankkarista 1–0-maalin, sentterilupaus Konsta Hirvonen napautti ranteella 2–0-osuman ja puolustaja Eetu Torpström naulasi näyttävän sommitelman päätteeksi tilanteeksi jo 3–0.

Toinen erä oli tasainen, mutta maaliton. Kiekko-Vantaalla oli paikat tappaa peli lopullisesti jo siinä.

Kolmas erä oli kovaa vääntöä ja molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä pelin sisällä. KeuPa kavensi erän alussa puolustaja Olli Aitolan maalilla pelin 1–3:een, mutta Kiekko-Vantaa pelasi johtoasemassa kypsästi ja maalissa Waltteri Ignatjew otti useita huippupelastuksia.

– Saatiin hyvä alku peliin ja pystyttiin puolustamaan hyvin. Saatiin tarvittavat maalit tehtyä ja sitä kautta tärkeät kolme pistettä, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Kari Haakana paalutti.

Kiekko-Vantaa nappasi toisen päänahkansa KeuPa HT:sta tällä kaudella.

Lohipaidat jatkavat kauttaan keskiviikkona kotiottelulla Kooveeta vastaan.

Kiekko-Vantaa–KeuPa HT 3–1 (3–0, 0–0, 0–1)

4.26 1–0 Petteri Villanen RL

5.20 2–0 Konsta Hirvonen (Erno Hopponen)

19.01 3–0 Eetu Torpström (Julius Valtonen, Erno Hopponen)

40.48 3–1 Olli Aitola (Janne Kettunen, Janne Väyrynen)