Kiekko-Vantaa | Mestis

Keskushyökkääjä Dan Nybondas lainalle lohipaitaan

16.10.2019

Lähes kaksimetrinen keskushyökkääjä Dan Nybondas saapuu hallitsevan Mestis-mestarin Imatran Ketterän riveistä viiden ottelun mittaiselle lainapestille Kiekko-Vantaaseen.

Keskushyökkääjä Dan Nybondas saapuu paikkaamaan loukkaantumissumaa viiden ottelun mittaiselle lainapestille Kiekko-Vantaaseen hallitsevan Mestis-mestarin Imatran Ketterän miehistöstä.

Ulottuva 197-senttinen sentteri on pelannut kuluneen kauden aikana kolme ottelua Ketterässä. Viime kaudella Nybondas oli voittamassa Ketterälle Mestis-mestaruutta. Hyökkääjä pelasi kauden aikana 21 ottelua tehoilla 3+3.

Nybondas, 23, on Helsingin IFK:n kasvatti. Toissa kaudella sentteri vietti Pohjois-Amerikassa Quinnipiacin yliopistossa, mutta pelejä ei NCAA-sarjassa ei kuitenkaan tilille kertynyt.

Kaudella 2016–17 Nybondas takoi HIFK:n riveissä Nuorten SM-liigassa 48 ottelussa tehot 14+18=32.

Kiekko-Vantaa kärsii tällä hetkellä loukkaantumisista, sillä sivussa ovat puolustajat Erno Hopponen, Keni Karalahti ja Ville Rautiala sekä hyökkääjät Jesse Niemi, Roope Niskanen ja Konsta Hirvonen.

Viime viikolla lohinutussa esiintynyt Eero Savilahti ei jatka Kiekko-Vantaan mukana.

Sen sijaan puolustaja Joonas Valkonen jatkaa Kiekko-Vantaan vahvuudessa myös tällä viikolla. Vantaalaispuolustaja on saalistanut viidessä ottelussa tehot 2+2.

Kiekko-Vantaa pelaa tällä viikolla kaksi ottelua. Perjantaina lohipaidat matkustavat Peliittojen vieraaksi Heinolaan ja lauantaina on edessä kotiottelu sarjanousija Hokkia vastaan. 

Mestis