Kiekko-Vantaa | Mestis

Keskiviikon kiekkokarnevaali Trio Areenalla – tällä miehistöllä Jokipoikien kimppuun

04.03.2020

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla Jokipojat. Kiekko tippuu jäähän Tikkurilan kiihkeässä keskiviikkoillassa klo 18.30.

Kiekko-Vantaa ja Jokipojat iskevät tänään yhteen Trio Areenalla. Kiekko-Vantaa tavoittelee neljättä perättäistä voittoa.

Lohipaidat varmistaisi kolmen pisteen voitolla sen, että se välttää karsinnat ja jos Hermes jää pisteittä, niin silloin myös voitolla varsinaisella peliajalla pudotuspelihaaveet säilyvät elossa.

Jokipojat puolestaan pelaa kotiedusta pudotuspeleihin. Viidestä edellisestä ottelustaan se on voittanut kolme.

Kiekko-Vantaa ja Jokipojat ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa. Jokipojat on voittanut ne kaikki. Mielenkiintoinen tilasto on se, että kymmenestä edellisestä seurojen kohtaamisesta yhdeksän on päättynyt maalin erolla suuntaan tai toiseen.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee muutoksia: Aleksanteri Heiskanen, Eemeli Räsänen ja Aleksi Halme ovat Jokereiden mukana, jenkkipakki Jack Glover on sivussa varotoimenpiteenä. Kokoonpanoon Halmeen tilalle ykkösketjuun tulee Markus Lahtinen ja pakistoon tulevat Ville Rautiala sekä kotidebyyttinsä tekevä Eetu Peltola, joka on pelannut Mestiksessä kaksi ottelua tällä kaudella lohinutussa tehoilla 0+2. Kiekko-Vantaan maalissa jatkaa Waltteri Ignatjew.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustajat Miika Heiskari ja Jesse Holopainen. Terveinä huilivuorossa ovat Jesse Niemi ja Samu Poutanen.

Kiekko-Vantaa–Jokipojat tänään klo 18.30 Trio Areenalla,

Kiekko-Vantaa tänään:

24 Markus Lahtinen–59 Mikael Saha–67 Joel Sund

26 Petteri Villanen–14 Joonas Niemelä–16 Eetu Mäki

19 Oliver Kiljunen–9 Harri Kainulainen–11 Julius Valtonen

20 Ville-Valtteri Mustonen–60 Konsta Hirvonen–21 Roope Niskanen

 

18 Joonas Valkonen–52 Eetu Torpström

6 Samuel Sikstus–13 Keni Karalahti

17 Erno Hopponen–42 Ville Rautiala

5 Eetu Peltola

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Niku Halla-Aho)

 

Mestis