Kiekko-Vantaa | Mestis

Kausikortit myynnissä nyt!

22.06.2022

Kuva: Toni Jaconelli

Kiekko-Vantaan kausikortilla näet Suomen viihdyttävintä lätkää. Valmistaudu tulevaan Mestis-kauteen hankkimalla oma kausikorttisi.

Kiekko-Vantaan runkosarjan 2022–23 kausikortit ovat myynnissä. Kiekko-Vantaan kausikortilla näet kaikki lohipaitojen runkosarjan kotiottelut tuhansien tarinoiden Mestiksessä. Lisäksi kausikortilla näet kaikki Kiekko-Vantaan U20 SM-sarjan kotiottelut.

Kausikortti on ottelua kohden ylivoimaisesti paras ja edullisin tapa olla omiesi tukena viihdyttävän runkosarjan aikana.

Kiekko-Vantaan kausikortti maksaa 250 euroa (sisältää alv 10%). Näet kausikortilla lohipaitojen kaikki runkosarjaottelut (kausikortti ei sisällä harjoitusotteluita, Suomen Cupia ja mahdollisia pudotuspelejä) ja U20-joukkueen kotiottelut. Tikkurilan Areenalla istumapaikat ovat numeroimattomia.

Tilaa kausikorttisi sähköpostilla [email protected]. Kerro kuinka monta kausikorttia ostat, haluatko kausikortin postissa vai haetko sen toimistolta ja sovi samalla maksukäytännöistä. Kausikortit saapuvat painosta heinäkuun aikana.

Faniryhmä Ruutanoiden kausikorteista ja eduista tiedotetaan jäsenille.

Mestis