Kasvojen pesun paikka – Koovee vieraaksi Trio Areenalle

27.02.2021

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Kooveen Trio Areenalla.

Kiekko-Vantaa ja Koovee iskevät tänään yhteen Trio Areenalla. Lauantai-illan huumassa on odotettavissa kuuma kamppailu arvokkaista sarjapisteistä.

Kiekko-Vantaan neljän ottelun mittainen voittoputki katkesi perjantaina, kun sarjajumbo FPS haki pisteet Tikkurilasta 2–4-lukemin. Ottelu oli osoitus siitä, ettei vain yksi hyvä erä riitä näissä karkeloissa. Kiekko-Vantaan maaleista vastasivat Jolle Nikander (1+1) ja Juuso Perttilä.

Lohipaitojen täytyy olla jatkossa heti alussa terävänä ja jänteen on kestettävä läpi 60-minuuttisen. Tänään on laitettava parasta pöytään, jos meinataan taistella voitosta.

Kiekko-Vantaa on sarjassa seitsemäntenä. Tauon jälkeen lohipaidat ovat voittaneet viidestä ottelusta neljä. Voittoja vaaditaan kuuden parhaan joukkoon pääsemiseksi.

Koovee on sarjassa neljäntenä ja pelasi todella vahvan alkukauden. Tauon jälkeen Juuso Hahlin luotsaama Koovee on voittanut viidestä ottelusta kaksi.

Koovee kaatoi torstaina Hakametsässä TUTO:n maalein 7–3 kultakypärä Niko Lahtisen (1+3) johdolla.

Kiekko-Vantaa ja Koovee ovat kohdanneet tällä kaudella runkosarjassa viisi kertaa. Voitot ovat Kooveelle 3–2. Lohipaidat kaatoivat reilu viikko takaperin Kooveen vieraskaukalossa 3–0 Samuel Jukurin nollapelin ja kapteeni Julius Valtosen kypärätempun siivittämänä.

Kiekko-Vantaa–Koovee tänään klo 17 Trio Areenalla. Ottelu pelataan ilman yleisöä. Matsia voit seurata Ruutu -palvelusta ja Tikkurilan Shamrockissa.

Seuraa heitä:

#11 Julius Valtonen, K-Vantaa

Taitava, juonikas ja nopea hyökkääjä on tehnyt neljään edelliseen otteluun kuusi maalia.

#29 Tomi Iso-Mustajärvi, Koovee

Slovakian pääsarjasta tullut isokokoinen hyökkääjä on pääsemässä vauhtiin koko ajan paremmin.