Kiekko-Vantaa | Mestis

Julius Valtonen lohipaitaan

14.05.2019

Raamikkaan ja taitavan laitahyökkääjän Julius Valtosen otteista saadaan nauttia ensi kaudella lohipaidassa.

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen laitahyökkääjä Julius Valtosen, 23, kanssa.

– Hyvillä mielin liityn lohipaitaan. Eilen laitettiin nimi paperiin ja tänään oltiin jo töissä, Kiekko-Vantaan harjoitusvahvuuteen välittömästi liittynyt Julius Valtonen kertoo.

Valtonen liittyi lohipaitojen vahvuuteen innolla. Hyökkääjä kokee Mestiksen ja Kiekko-Vantaan parhaaksi paikaksi kehittyä pelaajana ja menestyä. 

– Pyrin olemaan tehokas ja tehdä tulosta kärkiketjuissa. Tuon joukkueeseen myös fyysisyyttä, sillä tykkään taklata. Olen monipuolinen pelaaja, Valtonen kuvailee. 

Valtonen edusti päättyneellä kaudella Ilvestä, jossa pelasi 17 ottelua tehoilla 1+0. Lisäksi hyökkääjä tahkosi Mestistä lainapestillä Kooveessa, jossa 37 ottelussa Kellokosken Alun kasvatti tehtaili 30 tehopistettä (14+16=30). Valtonen oli Mestis-karsintojen pistepörssin ykkönen.

– Viime kaudella tuli pelattua lähes koko kausi Mestistä. Koen, että pärjäsin isossa roolissa ja itseluottamus nousi. Haluan ottaa seuraavan stepin pelaajana eteenpäin Vantaalla, Valtonen sanoo. 

Valtonen on pelannut SM-liigassa urallaan 89 ottelua HPK:n ja Ilveksen riveissä. Mestis-kokemusta on kertynyt 70 ottelun verran SaPKon, LeKin ja Kooveen miehistöissä.

Hyökkääjä on voittanut urallaan Nuorten SM-liigan mestaruuden HPK:ssa keväällä 2017. Lisäksi junioreissa kovaa jälkeä tehneeltä Valtoselta löytyy Nuorten SM-liigan hopea keväältä 2015.

Tervetuloa Kiekko-Vantaaseen, Julius Valtonen!

Mestis