Kiekko-Vantaa | Mestis

Jukka Mäkinen Kiekko-Vantaan U20-joukkueen päävalmentajaksi kaudelle 2022–23

10.01.2022

Kiekko-Vantaan U20-joukkueen päävalmentajaksi kaudelle 2022–23 saapuu Jukka Mäkinen.

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2022–23 kattavan sopimuksen Jukka Mäkisen kanssa, joka ottaa seuran U20 -joukkueen päävalmentajan pestin haltuun.

– Mukava palata kotikonnuille, kun täältä on maailmalle lähtenytkin. Minun vahvuuksia valmentajana ovat pelaajien kanssa toimiminen, ryhmähengen luominen ja arjen vaatimustason vaaliminen, Jukka Mäkinen kertoo.

Mäkinen toimi reilu kolme vuotta Mikkelin Jukureiden junioreissa taitovalmentajana ja valmennuspäällikkönä.

Mäkinen on lohiperheelle jo entuudestaan tuttu valmentaja, sillä hän luotsasi Kiekko-Vantaan U16 SM-sarjajoukkuetta kaudella 2017–18.

Kiekko-Vantaan U20 -joukkue on tällä hetkellä Nuorten Mestiksessä neljäntenä ja tähtäimessä on paikka SM-karsintoihin.

– Saimme Jukasta paljon positiivista palautetta jo vuosi takaperin, mutta tiemme kohtasi vasta nyt. On hienoa saada Kiekko-Vantaan U20 -joukkueen peräsimeen nuori ja eteenpäin pyrkivä luotsi, jolla on varmasti paljon annettavaa nuorten pelaajien kehityksessä. Haluamme ja siihen pyrimme, että meidän U20 -joukkue tuottaa yhä enemmän pelaajia Mestis-joukkueeseen, Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kai Sointu kertoo.

Kiekko-Vantaan U20 -joukkue on tällä hetkellä Nuorten Mestiksessä neljäntenä ja tähtäimessä on paikka SM-karsintoihin ensi syksyksi.

Tarkoituksena on kehittää jatkossakin Kiekko-Vantaan U20 -joukkueen toimintaa, pitää arki mahdollisimman laadukkaana, viedä pelaajia eteenpäin ja saavuttaa tulosta kaukalossa.

Mikäli pelipaikka ensi kaudelle Kiekko-Vantaan U20 -joukkueessa kiinnostaa, niin ole yhteydessä Jukka Mäkiseen (044-243 8924)

Mestis