Kiekko-Vantaa | Mestis

Joonas Rinnetmäki Kiekko-Vantaan hyökkäykseen

14.09.2021

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2021–22 kattavan sopimuksen laitahyökkääjä Joonas Rinnetmäen kanssa.

Viime viikolla Kiekko-Vantaan vahvuuteen Suomi-sarjajoukkue Järvenpään Haukoista saapunut energinen sekä nopeajalkainen laitahyökkääjä Joonas Rinnetmäki vakuutti seurajohdon try-out jaksollaan.

– ”Rintsi” tuli päivästä yksi alkaen hienosti sisään joukkueeseen ja osoitti jäällä kykynsä. Hän tuo joukkueeseen energiaa, nopeutta ja taklausvoimaa, eikä arkaile mennä tilanteisiin ja tekee hommia joukkueen eteen. Kopissa annettu lempinimi ”Torpedo” kuvastaa häntä hyvin pelaajana, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo.

Rinnetmäki, 24, on pelannut kolme edellistä kautta Suomi-sarjaa Haukoissa. Viime kaudella hän oli isossa roolissa viemässä järvenpääläisiä finaaleihin ja saalisti 19 ottelussa tehot 5+7=12. Pudotuspeleissä armoton työmyyrä takoi neljä maalia.

Rinnetmäki on varsin tuttu pelaaja Kiekko-Vantaan apuvalmentaja Jani Manniselle KJT Haukkojen U20 -joukkueesta.

– Hyvät fiilikset tulla tänne. Innolla odotan tulevaa. Olen omasta mielestäni sähäkkä, monipuollinen ja luisteluvoimainen pelaaja, joka laittaa aina kaiken likoon, Joonas Rinnetmäki kertoo. 

Rinnetmäki pelaa lohipaidassa numerolla 9 ja on ensimmäisen kerran kehissä keskiviikkona Peliittoja vastaan harjoitusottelussa.

Mestis