Kiekko-Vantaa | Mestis

Jani Manninen auttamaan edustusjoukkueen valmennustiimiä

25.11.2019

Kiekko-Vantaan edustusjoukkueen valmennus vahvistuu seuran A-nuorissa loistavaa työtä tehneellä Jani Mannisella. Nouseva valmentajakyky jatkaa edelleen myös päätehtävässään eli A-nuorten päävalmentajana. 

Jani Manninen, 38, liittyy Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen valmennustiimiin päävalmentajaksi nousevan Kari Haakanan ja maalivahtivalmentaja Sami Äikään avuksi. 

Manninen jatkaa edelleen myös Kiekko-Vantaan A-nuorten päävalmentajana, mutta toimii jatkossa päätehtävänsä ohella Mestis-joukkueen apuna. 

Manninen luotsasi Kiekko-Vantaan A-nuoret viime kaudella Nuorten Mestiksen alkusarjassa toiseksi ja nosti seuran kevätkaudelle takaisin Nuorten SM-liigaan. 

Samaa temppua Kiekko-Vantaa on uusimassa myös tällä kaudella, sillä joukkue on tällä hetkellä Nuorten Mestiksessä toisena. 

Lupaava valmentajanimi on toiminut aikaisemmin muun muassa Nuorten Mestiksessä KJT Haukkojen päävalmentajana kolme kautta, Bluesin C-nuorten SM-sarjajoukkueen päävalmentajana ja KalPan C-nuorten SM-sarjajoukkueen päävalmentajana ja B-nuorissa apuvalmentajana. 

Mestis