Kiekko-Vantaa | Mestis

Isot pisteet jaossa Imatralla – tällä miehistöllä Ketterän kimppuun

10.01.2020

Kiekko-Vantaa matkustaa tänään hallitsevan Mestis-mestarin Imatran Ketterän vieraaksi. Kiekko tippuu jäähän Spa Areenalla klo 18.30.

Kiekko-Vantaa ja Ketterä iskevät tänään yhteen viimeistä kertaa tämän kauden runkosarjassa. Ketterä vei joukkueiden kaksi ensimmäistä kohtaamista, mutta viikko sitten lohipaidat nujersivat hallitsevan mestarin Tikkurilassa 4–2-lukemin.

Kiekko-Vantaa on sarjassa yhdeksäntenä ja matkaa pleijaripaikkaan on kahdeksan pistettä. Lohipaidat lähtevät hakemaan kolmatta perättäistä voittoaan.

Ketterä on sarjassa toisena ja vain kolmen pisteen päässä sarjakärki Kooveesta. Ketterä on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan.

Lohipaitojen kokoonpanoon tulee vain pieniä muutoksia. Hurjassa iskussa oleva mailataituri Erkka Seppälä ottaa sentterin paikan kolmosketjusta ja Ville-Valtteri Mustonen nousee ykkösketjun laidalle. Samu Poutanen palaa kehiin ja ottaa nelosketjun sentterin tontin. Tolppien välissä jatkaa Waltteri Ignatjew.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustajat Miika Heiskari sekä Jesse Holopainen ja hyökkääjät Roope Niskanen ja Mikael Saha. Maalivahti Niku Halla-Aho on tänään Kiekko-Vantaan A-nuorten maalissa. Huilivuorossa terveenä on puolustaja Emil Leppänen

Yhteistyöseura Jokereiden mukana Tallinnassa ovat hyökkääjät Konsta Hirvonen ja Aleksi Halme.

Ketterä–Kiekko-Vantaa tänään klo 18.30 Spa Areenalla. Ottelun kotisohville tarjoilee Ruutu -palvelu. 

Kiekko-Vantaa tänään:

20 Ville-Valtteri Mustonen–9 Harri Kainulainen–11 Julius Valtonen

26 Petteri Villanen–14 Joonas Niemelä–16 Eetu Mäki

19 Oliver Kiljunen–12 Erkka Seppälä–67 Joel Sund

24 Markus Lahtinen–44 Samu Poutanen–23 Jesse Niemi

 

18 Joonas Valkonen–52 Eetu Torpström

17 Erno Hopponen–63 Roope Reini

6 Samuel Sikstus–13 Keni Karalahti

42 Ville Rautiala

 

1 Waltteri Ignatjew (41 Aleksanteri Heiskanen)

Mestis