Kiekko-Vantaa | Mestis

Iso peli edessä Heinolassa – katso kokoonpano

01.03.2019

Kiekko-Vantaa matkustaa tänään Peliittojen vieraaksi Heinolaan, jossa pelataan äärimmäisen tärkeistä pisteistä. Lohipaitojen kokoonpanossa Mestis-debyyttinsä tekee 25-vuotias laitahyökkääjä Samuli Sorsa.

Kiekko-Vantaa on sarjassa yhdeksäntenä ja taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta. Matkaa kahdeksan joukkoon on kaksi pistettä. Lohipaidat lähtevät katkaisemaan kolmen ottelun mittaista tappioputkeaan.

Peliitat on piristynyt valmentajavaihdon jälkeen ja voittanut viidestä edellisestä ottelustaan neljä. Heinolalaiset ovat sarjassa kymmenentenä. Eroa lohipaitoihin on viisi pistettä ja se on pelannut ottelun vähemmän.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee muutoksia. Lohipaitojen tolppien väliin tulee Mestiksen nollapelitilaston ykkönen Waltteri Ignatjew.

Hyökkäyksessä kaikki neljä ketjua menevät uuteen uskoon, mutta pakisto pysyy ennallaan. Lohipaitojen hyökkäykseen uutena nimenä tulee kolmosdivarissa hurjaa jälkeä tehnyt Samuli Sorsa, joka saapui siirtorajalla antamaan näyttöjä Vantaalle. Mestiksen pistepörssin nelonen Joel Sund palaa kokoonpanoon huilattuaan keskiviikkona kymppitilin täyttymisen takia.

Huilivuorossa on hyökkääjät Alex Levänen ja armeijaa suorittava Joona Puhakka. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Antton MönkäreTyko Karjalainen, Eetu Torpström ja Riku Tiainen.

Jokereiden A-nuorten vahvuudessa jatkavat Juho Ratilainen, Ville-Valtteri Mustonen ja Roope Hirvonen. KHL:n pudotuspeleissä Jokereiden mukana ovat Nico Nurmikanta sekä Eemeli Räsänen. Näistä pelaajista lohipaidassa saavat loppukaudesta pelata Ratilainen, Mustonen ja Räsänen.

Peliitat–Kiekko-Vantaa tänään klo 18.30 Versowood Areenalla. Ottelua voit seurata myös Elisa Viihde Sportilta suorana lähetyksenä.

Kiekko-Vantaa tänään:

67 Joel Sund–13 Erik Embrich–8 Miro-Pekka Saarelainen

29 Joona Harjama–81 Joona Monto–46 Henri Tamminen

91 Aleksi Halme–3 Pekka Niemimaa–86 Roope Niskanen

43 Jussi Pelto-Arvo–26 Jesse Niemi–23 Samuli Sorsa

 

28 Ilari Metsola–2 Joel Pyykkönen

63 Roope Reini–55 Alex Lindroos

72 Jere Kiviniemi–58 Emil Leppänen

40 Mikko Kumin

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Eetu Mäkiniemi)

Mestis