Kiekko-Vantaa | Mestis

Heiskanen tolppien väliin sarja-avauksen ennakkonäytökseen – tsekkaa kokoonpano illan huippukamppailuun

23.08.2019

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla harjoituskauden kolmannessa ottelussa viime vuosien arkkivihollisensa TUTO:n. Tolppien välissä aloittaa Aleksanteri Heiskanen.

Kiekko-Vantaa on pelannut kaksi harjoitusottelua ja voittanut ne molemmat. Keskiviikkona lohipaidat kaatoi Peliitat voittolaukauskilpailun jälkeen 4–3. Sentterivelho Harri Kainulainen tasoitti pelin sekunti ennen loppua ja Julius Valtonen räppäsi voitto-osuman rankkareilla.

Lohipaitojen kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia. Torjuntavastuun ottaa Aleksanteri Heiskanen. Puolustukseen tulee Jesse Holopainen ja hyökkäykseen Niko Lottanen.

Huilivuorossa ovat maalivahti Niku Halla-Aho ja hyökkääjät Atte Kauppinen. Loukkaantumisen vuoksi sivussa on puolustaja Eetu Torpström.

Yhteistyöseura Jokereiden matkassa Pietarin turnauksessa ovat puolustaja Roope Reini sekä hyökkääjät Aleksi Halme, Konsta Hirvonen ja Eetu Mäki.

TUTO:lle kyseessä on toinen harjoitusottelu. Antti Virtasen luotsaama TUTO hävisi viime perjantaina Kooveelle maalein 2–5.

TUTO:n miehistössä nähdään tänään kahdella edellisellä kaudella Kiekko-Vantaata edustanut keskushyökkääjä Erik Embrich.

Kiekko-Vantaa–TUTO tänään klo 18.30 Trio Areenalla. Ovet aukeavat tuntia ennen ottelun alkua ja liput hankit hallin lipunmyynnistä 10 eurolla.

Kiekko-Vantaa tänään:

4 Joonas Niemelä–22 Mikael Saha–43 Petteri Villanen

70 Oliver Kiljunen–55 Harri Kainulainen–11 Julius Valtonen

86 Roope Niskanen–26 Jesse Niemi–28 Markus Lahtinen

20 Ville-Valtteri Mustonen–23 Samu Poutanen–27 Niko Lottanen

 

17 Erno Hopponen–25 Ville Rautiala

47 Miika Heiskari–13 Keni Karalahti

58 Emil Leppänen–40 Jesse Holopainen

 

35 Aleksanteri Heiskanen (1 Waltteri Ignatjew)

 

Mestis