Kiekko-Vantaa | Mestis

Harjoitusottelut starttaavat – ”Mukava päästä laittamaan Kiekko-Vantaan pelipaita ensimmäisen kerran päälle”

12.08.2019

Kiekko-Vantaa kohtaa tiistaina Trio Areenalla harjoituskauden ensimmäisessä ottelussa Jokereiden A-nuoret. 

Tätä on odotettu! 25-vuotisjuhlakauteen valmistautuva Kiekko-Vantaa nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa tiistaina Trio Areenalla harjoitusottelussa, jossa vastaan asettuu Jokereiden A-nuoret.

Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jesse Welling odottaa tiistai-illan kamppailua innolla.

– Nyt pääsemme ensimmäistä kertaa vetämään pelipaitaa päälle ja tositoimiin. On tärkeä saada tämä homma käyntiin ja nyt alamme nähdä peli peliltä missä mennään.

Kiekko-Vantaa on harjoitellut jäällä omatoimisen harjoitusjakson jälkeen nyt reilun viikon verran, joten vielä hokkuspokkus -temppuja on turha odottaa. Treeneissä on ollut keväällä ja nyt elokuussa raikas tekemisen meininki.

–  Hyvillä mielin tässä saa olla. Tekeminen on ollut koko joukkueella todella hyvää ja tässä ollaan hyvällä mallilla. Ajoitus ensimmäiselle pelille on todella hyvä, sillä johan tässä on harjoiteltu.

Kiekko-Vantaa on uusiutunut paljon seuran 25-vuotisjuhlakaudelle. Joukkueessa on lupaavia nuoria pelaajia ja mielenkiintoisia SM-liigataustaa omaavia kokeneempia tekijöitä. Tiistaina nähdäänkin useita uusia nimiä ensimmäistä kertaa lohipaidassa.

– Haluan, että täysillä yrittäminen näkyy heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Kaikki tietää, ettei peli vielä tässä vaiheessa ole valmista, mutta haluan nähdä joukkueen yrittävän harjoiteltuja asioita. Se on jo paljon, jos pelaajat itse huomaavat, ettei jossain tilanteessa asiat menneetkään oikein.

Juonikas laitahyökkääjä Markus Lahtinen tekee ensiesiintymisensä lohinutussa. 

– Todella kiva päästä laittamaan Kiekko-Vantaan pelipaita ensimmäisen kerran päälle. Taktiikkaa ollaan käyty jo läpi ja nyt on mukava nähdä missä mennään joukkueena.

Tero Määtän luotsaamat Jokereiden A-nuoret ovat pelanneet nyt neljä harjoitusottelua, joista on kertynyt kolme voittoa. Jokereita tiistain ottelussa vahvistavat Mestis-kaudella lohipaidassakin nähtävät Eetu Torpström, Roope Reini, Aleksi Halme ja Konsta Hirvonen.

Kiekko-Vantaa–Jokerit tiistaina klo 18.30 Trio Areenalla. Liput otteluun hankit 10 eurolla ovelta. Alle 16-vuotiailla vapaa pääsy. Kausikortin haltijat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Seuraa heitä:

Ville Rautiala, K-Vantaa

Hyvin liikkuva puolustaja on vakuuttanut harjoituksissa liikkeellään. Nostaa hyökkäyksiä jalalla, puolustaa jämäkästi ja avaa peliä taitavasti. Pelasi upean viime kevään Nuorten SM-liigassa hopeaa voittaneen Bluesin riveissä. Nuorukaisen nimi kannattaa laittaa mieleen.

Juuso Fagerström, Jokerit

Toissa kaudella vielä Kiekko-Vantaan B-nuorissa hurjaa jälkeä takonut vantaalaisen kiekkokoulun läpikäynyt sentterilupaus on taitava pelintekijä ja tulevaisuuden nimi. Voitti viime kaudella B-nuorten Suomen mestaruuden Jokereissa ja nyt tarjolla iso rooli A-nuorten kärkiketjuissa.

Mestis