Kiekko-Vantaa | Mestis

Erno Hopposesta Kiekko-Vantaan kapteeni

19.08.2019

Puolustaja Erno Hopponen toimii Kiekko-Vantaan kapteenina 25-vuotisjuhlakaudella. Kapteeniston täydentävät puolustaja Keni Karalahti ja hyökkääjä Joel Sund.

Kaudelle 2019–20 Kiekko-Vantaan kapteeniksi on nimetty Erno Hopponen. Puolustaja ottaa tehtävän vastaan nöyrin mielin ja haluaa olla joka päivä luottamuksen arvoinen.

– Todella hyvin mielin otan tehtävän vastaan. Se on iso vastuu ja kunniatehtävä, mutta haluan näyttää itselleni ja joukkuekavereille, että olen oikea mies kapteeniksi. Haluan auttaa joukkuetta niin kopissa kuin kentällä menestymään, Erno Hopponen kertoo.

Hopponen, 22, siirtyi lohipaitaan tälle kaudelle Kooveesta, jossa toimi varakapteenina. Viime kauden aikana Hopponen pelasi myös SM-liigaotteluja Ilveksen paidassa.

– Kiekko-Vantaa on loistava organisaatio ja kaikki toimii todella hyvin. Tekeminen on todella ammattimaista ja kaikkialla toimistosta alaspäin kaikki sujuu erinomaisesti, Hopponen sanoo.

Varakapteeneina toimivat puolustaja Keni Karalahti ja viime kaudella Mestiksen pistepörssissä viidenneksi sijoittunut hyökkääjä Joel Sund.

– Tilanne meidän joukkueessa on se, että meillä on paljon johtavia pelaajia. Kaikki eivät voi kapteenistoon mahtua, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jesse Welling kertoo.

– Nämä kolme pelaajaa ovat valmennuksen luottomiehiä, jotka vievät valmennuksen sanomaa eteenpäin joukkueeseen ja pitävät niistä kiinni ja toimivat esimerkkinä ja uskaltavat avata suunsa, kun sen paikka on, Welling jatkaa.

Mestis