Erkka Seppälä upotti Kiekko-Espoon – Kiekko-Vantaalle maukas voitto kiihkeässä paikalliskamppailussa

09.10.2020

Kiekko-Vantaa nappasi maukkaan 5–2-voiton perjantai-iltana Trio Areenalla pääkaupunkiseudun paikalliskamppailussa Kiekko-Espoosta. Lohipaitojen ykköstähti oli 1+3 tehot juoninut maestro Erkka Seppälä.

Kiekko-Vantaa ja Kiekko-Espoo iskivät yhteen perjantaina Trio Areenalla kuumassa paikalliskamppailussa. Jälleen näiden joukkueiden välillä nähtiin kiihkeä, viihdyttävä ja laadukas lätkäpeli.

Kiekko-Vantaa aloitti vahvasti ja iski avauserässä kaksi maalia: Nuutti Viitasalo laukoi 1–0-osuman viivalta takanurkkaan ja Eetu Peltola räväytti uran ensimmäisen Mestis-maalinsa Erkka Seppälän esityöstä takaylänurkkaan.

Toinen erä oli tasainen. Kiekko-Espoo sai erän alkuun kavennusmaalin, kun Konsta Kosunen pamautti Niki Kailan ja Tommi Takaveräjän vahvan esityön päätteeksi laatan reppuun.

Kiekko-Espoon puolustaja Aku Alho lensi toisessa erässä suihkuun taklattuaan Kiekko-Vantaan Viljami Wacklinia keskialueella päähän. Lohipaidat ei kuitenkaan viiden minuutin ylivoimaa onnistunut käyttämään.

Nälkäinen Kiekko-Vantaa ratkaisi kamppailun kolmannessa erässä upeilla osumilla. Erkka Seppälä taituroi läpiajosta tilanteeksi 3–1, Juho Jokiharju herkutteli näyttävän kuvion päätteeksi tilanteeksi 4–1 ja puolustajalupaus Mico Luoto tinttasi tilanteeksi jo 5–1.

Kiekko-Espoon Anton Ollikaisen kavennusosuma 5–2:een jäi laihaksi lohduksi vieraille.

Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen oli pelin jälkeen tyytyväinen ja syystäkin. Lohipaidat olivat petranneet paljon viime viikon esityksistä.

– Hyvä peli meiltä. Pysyttiin melkein koko peli suunnitelmassa. Ainut suvantovaihe tuli toisen erän alkuun, mutta sitten pelattiin taas sen jälkeen hyvää lätkää. Tämä on hieno taistelupari, pelaajat tuntevat toisensa monen vuoden takaa ja sieltä alkaa taistelupareja löytymään. Erkan ketjuilta hienoja ja tärkeitä onnistumisia ja koko joukkueelta vahva peli.

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu heti huomenna Forssan Palloseuran vieraana. Kiekko tippuu jäähän Forssassa klo 17.